Pa jeste lepo mesto ali iza te sume ide magistrala, nije toliko duboka suma

ima svakako mesta za zekane i jeste prostorna ali nije toliko duboka da ide u nedogled, naravno magistrala je iza visokog brda ali bas sam se i zacudila kako je mama zecica bas tu odlucila da se okoti, ustvari ovde su zivotinje drugacije, ne plase se ljudi, i prilaze dosta naseljenim mestima, samo jedan dan cekam kad ce mi medo zakucati na vrata

salim se mede nema u toj sumi jer nije duboka, valjda

ali zato irvasi se uopste ne snebivaju da ti udju u dvoriste i ukradu ti krompir koji peces na rostilju

jezevi, veverice, cak i pre dok sam u stanu zivela imala sam vevericu koja me je svako jutro budila u 5h da joj dam da jede dodje na prozor, a stanovala sam na drugom spratu i ona je uvek znala na koji prozor da dodje

Leti kad mi je i preko noci otvoren prozor dolazila mi je do glave da mi "kaze" da je tu i ja kad se probudim i vidim je odma idem do kuhinje da joj dam da jede a kasnije sam hranu drzala kod kreveta da ne bi morala da ustajem tako da je dolazilo
od toga da ona kad dodje ja joj samo pruzim da jede, do toga da me vise ni ne budi nego uzme sama onda me samo suskanje njeno probudi pa sam znala da je ona i nastavim da spavam, cak me je i da izvinete na wc solji presretala udje na jedan prozor protrci kroz ceo stan kroz svaku prostoriju i izadje kroz drugi prozor
Evo i snimka kad mi je drpila princes krofnu sa stola u kuhinji

nisam ni znala da bi jela kolace
http://www.youtube.com/watch?v=nhdXwgpp ... ature=plcpSkrenuh ja sa teme ali dobro zeko ce jos danas popodne biti otpremljen u sumu e sad da li da ga ostavim u toj iza mog dvorista ili da ga mozda odnesem u neku vecu i prostraniju sumu? Izvinjavam se na tolikiim pitanjima