Eto, vratih se ja iz Kalie! Morala sam otići i uvjeriti se da definitivno nemam krive kriterije. Ovaj put sam povela i muža kao faktor korekcije (on me popljuje kad sam overprotektivna

).
Ženkica je btw....tlocrt terarija je možda i prihvatljiv, no volumen sa količinom kisika sigurno nije dovoljan. Kunica živi u svojoj kakici, hrana je porazbacana po podu gajbe među kakicom i piljevinom, nema
NITI VLATI SIJENA... voda je prepuna kakača i piljevine i hrane, pojilice nema. Nema kućice, niti išta gdje se može skloniti.
Tražili smo šeficu poslovnice, žena nam je vrlo ljubazno i vrlo očajno rekla da zna kakva je situacija, da se potpuno slaže sa nama, da kunica
nikada službeno nije dobila sijeno!!!!!!!! Da joj ona povremeno dofura od doma jer ima doma kunića i hrčka, da ponekad spuste roletu popodne da ne upeče sunce, ali u to doba im je gužva pa se najčešće ne sjete.
Natjerala sam ju da nađe pojilicu i natoči maloj kokici vode pred nama. Izvadili smo ju, prvo se strašno bojala, onda se pomazila. Priznala je da prostor ima predviđenu klimatizaciju, no oni ju ne uključuju...mislim da je pokvarena il tak nešto. Temperatura unutra odgovarala bi iguani ili zmiji, nikako stvorenju koje u prirodi dan provodi u podzemnim tunelima.
Drage volje dala nam je ime odgovorne osobe u upravi. Veli da će ga se vjerojatno "riješiti", kao i svih drugih živina...ima par ptičica...To riješiti navodno znači vratiti uzgajivaču. Zoo zeba u Velikoj Gorici. Zgrozila se kad je vidjela cijenu, kaže da nije ni gledala do sada. Da su do sada naplačivali 150-160 kn. Sve u svemu žena je i sama očajna, ali nema kaj napraviti osim par puta na dan promjeniti joj vodu. To i radi iako nije njen "rejon".
Eto, sada sam potpuno sigurna da imam ispravne kriterije. Ja bi ju uzela, al imamo dvije kujice sa kojima je naš zeko odrastao i divno se slažu. Ona bi ovakva iztraumatizirana doživjela fraz vjerojatno.
Ako uspijem isposlovati da nam ju daju, ima li tko ko bi ju uzeo???
Preprepremedena je! Malo četkanja i ljubavi i misli da bi bila divan ljubimac. Koza ja, nisam ponijela fotić da ju fotkam...