Super mi je ovaj rasplet ..slozit ce se oni..a kad djevojka bude dovoljno stara mozete ju dat sterilizirat i tako sprijecit veliku mogucnost da dobije tumor maternice i njezine hormonalne ispade
evo da se javim i jako mi je tesko jer se javljam zbog ovoga...ali ovako ide prica...od zadnjeg puta kako sam se javila puno se desilo pa eto ako mi vi mozete pomoci!!! zenkica se smirila jos je malo zlocesta ali njih dvoje se super slazu, ali u međuvremenu ja sam se udala i ostala trudna i muz i ja se selimo u podstanare gdje nesmijemo imati nikakve životinje...teska srca se moram odvojiti od svog fikija (on je kastriran) i mimi ali nezelim mami jos uz 2 psa ostavit brigu i na dva zeca,ako me shvacate!!!uz njih dajem sve sto imam 2 gajbe (jedna u losijem stanju, hranilice pojiice, transporter...i samo jos nesto fiki je cijelo vrijeme pušten po cijeloj sobi naučen je na wc, navecer vam dođe u krevet pomazit se, a mimi je u kavezu dok nas nema...bilo bi mi jos draze kad bi ih mogla dati u paru jer su se naviknuli jedno na drugoga...molim vas nemojte me osuđivati jer mi je jako tesko!!!
Evo sad je nedavno jedna korisnica mislila da ce morat udomit svoju zekicu jer je isla u podstanare i gazda n ije dao zivotinje u stan..i na kraju je nasla drugi stan sa super gazdom koji nema nista protiv..razmislite malo o tome
nitko te ne bude osuđivao, događaju se te stvari, i bolje je, ako već ne ide ovo što je altan rekla, lijepo ih udomiti, ali ja bih inzistirala na vašem mjestu da idu u paru! grozno bi bilo odvojiti ih kad se vole i imaju jedno drugo, to će im samo olakšati prijelaz u novi dom.
kako se mijenja naslov, neznam to...razlog zasto idemo u taj stan je jer nije skup, jer cemo uskoro moat trosit novce na stvari za bebu!!! slike cu stavit tokom dana, i stvarno bi zeljela da odu u paru jer si bas nekako pasu...fikica je mazni decko koji bi sam jeo i spavao, a ova ludica cim je se pusti iz kaveza leta po sobi i krene njega zezat...ona je jos malo preplašena ali polako počinje i ona nama vjerovat i da se mazit malo...s njom ce trebat malo vise radit...a za fikija se netreba brinut on bude i sam doso...
evo javljam se nakon nekog vremena da vas obavijestim da sam našla udomitelja za fikija, ali nažalost nisu u mogućnosti uzeti i ženskicu jer vec jednog zeku imaju!!! pa sam odlučila da necu udomiti fikija dok ne nađem za nju udomitelja jer je njoj ipak potrebno više pažnje, a kako smo se mi sad odselili fiki je taj koji joj radi društvo... udomitelji su spremni pričekati dok se mala udomi ali pretpostavljam da ne predugo!!!! pa onda molim vas za pomoć!!!
Podižem ovu temu malo, da bi se Mimi što prije udomila i da bi mi što prije dobili Fikija. Žao nam je jaako što ne možemo i nju udomiti ali bi me muž u top pa na Mars!!! Ali nije mogao odoliti Fikijevim uhekima.