Nameću se pitanja neka meni, koja su možda malo blesava nekome, možda i ne, ali eto, ja sam
picajzla od čovjeka i sve mi mora biti ap - tap, pa se želim malo informirati s vama, a i ima li kvalitetnije
i bolje provedenog vremena kada si "uzimamo zraka" na poslu, nego ovdje razmjenjivati iskustva...

1. Mislio sam Hugača voditi 1x mjesečno ili 1x u dva mjeseca kod veterinara, preventivno. Što mislite o tome? Jura je išao 2x godišnje, ali opet on je bio pažen i mažen od malih nogu sa mnom i NIKADA NIJE BIO BOLESTAN.
2. Kome ga voditi? BUBA mi se čini ok, ali opet mi se čini da bi moj Jura bio tu da se Saša odlučio mu dati klistir (moje mišljenje), a nije.
MAZA iz Samobora - ni čuti. Šimec je dobar čovjek, ali ne prepoznaje obični začep. Klinika ZOE, drama ako mene pitate, nemam komentara puno, iako je Jura godinama išao kod njih, no preventivno i na rezanje noktića. Vlasnica nikada nije pokazala ni grama ljubavi iskreno prema nama.
3. Kako voziti Huga iz Rijeke? Jura je išao 8 godina zaredom SVAKO LJETO na more sa mnom i nije bilo frke! Putovao je u svojoj gajbi i nebi vjerovali malac bi legao i zaspao već kod Karlovca

4. Davati zvekanu hladnu, mlaku vodu? Pitam jer će Hugo piti kupovnu vodu, zbog povećanog kamenca u vodi iz slavine, pa ne znam bih li je držao u frižideru ili ne.
Imam još puno pitanja, pa ću ih tu stavljati kako mi padnu napamet, isto mogu i ostali!
HVALA VAM!