ja sam ih imala 4...štete koje su napravili slijede:
1. Kauč, novi ima oko 5 godina, nešto slično kao onaj ljubičasti čija je slika na prethodnoj stranici, krivac: Zeca
2. čošak od kreveta, starost 5 godina- niti ne znam kako to zgleda jer je skroz do zida di se samo oni mogu provući, tak da me sve strah i pogledati, Krivac: opet Zeca, taj čošak nikak da ostavi, jučer je dobila po guzi zbog toga opet, pa se furila 2 sata
3. Ne znam ni broja punjača koji su popapani, naravno znate krivca, ali nije jedina, dva je potamanila Čupka, jeda Čupavi a Sparky...on je bio dobar-ovaj put
4. ZAVJESA-skupa i nova-da vidite kako je sad lijepo uređena, ima resice, ma prekrasna je pravo remek djelo. Krivac za dekoraciju -Čupavi obožava tu zavjesu
5. Kad je Zeca bila trudna radila je gnjezdo od čupavca, a ja sam joj pomagala i držala taj čupavac dok je čupala jer mi je je bilo žao da nebu imala dosta svojih dlakica za gnjezdo, pa nek mala čupa
6. kabel od lampice u velikoj sobi-mene je stresla struja jer nisam skužila da su ga pojeli, ali se još drži, no više mu ne prilaze iako je na podu, valjda su se opekli
7. Naravno svi čoškovi , Zeca je to ljepo zdekorirala, a one zaštitne gume na svim vratima više ne postoje-Sparky i Čupava su to obožavali (tu nije Zeca kriva)