Lice s naslovnice 3 - glasanje

Šega, šala, pošalica, komika..vezano ISKLJUČIVO uz zekače:D

Moderator/ica: vini

Lice s naslovnice

Anketa je završila: sub svi 09, 2009 13:55 pm.

Slavica
3
9%
Mucka
0
Nema glasova
Tupkica
3
9%
Urugvaj
3
9%
Enola i Gumbek
8
23%
Čupavi
11
31%
Spajk
1
3%
Pablo
1
3%
Ju-Ju
5
14%

Ukupno glasova : 35

PostPostao/la fluffy_y » ned svi 03, 2009 17:54 pm

evo i ja obavila dužnost :P
dala glas Čupavom, podsjeća me na moju našminkanu Fluffycu :P , bili bi tako lijep par !
:P :P
fluffy_y
Zečić
Zečić

PostPostao/la ju-ju » sri svi 06, 2009 7:17 am

i ovaj put izmiče nam pobjeda........ali zadovoljni smo trećim mjestom :hopko:
jos kada vidim tu ljepotu Čupavog....ostajem bez riječi
jedva cekamo malog na naslovnici :luv:
ju-ju
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Zeljko12 » pet svi 08, 2009 13:33 pm

Čupavog za predsjednika! ;D

Al i ostali su prelijepi...
Zeljko12
Kunić
Kunić

PostPostao/la Kiara » pet svi 08, 2009 16:53 pm

Ne znam da li će Čupavi moći biti na naslovnici...nogice su mu odrezane zbog trave :/
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Anek » pet svi 08, 2009 18:14 pm

pa moze se staviti sa komadicem trave..bit ce fora :) ...proljetno!
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la pudding » pet svi 08, 2009 19:50 pm

da,neka se ostavi trava oko njega malo,ubacit malo sjaja u rubove travki,bilo bi odlično!!pravo proljetno...možda malo na travi pojačat saturaciju,ma bombon!!
24god.
pudding
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la bunnies » ned svi 10, 2009 17:37 pm

Kiara je napisao/la:Ne znam da li će Čupavi moći biti na naslovnici...nogice su mu odrezane zbog trave :/

Ma kakve su to gluposti??Kakva trava smeta??Jeste li čuli za fotošop?To je onaj isti program kojim najvjerovatnije obrađujete fotografiju,zato i tražite da bude slika u visokoj rezoluciji,odnosno da bi je mogli o b r a đ i v a t i.Zašto taržite dlaku u jajetu?Po tim,samo vašim znanim pravilima ne mogu sudjelovati ni:Urugvaj jer mu se ne vide noge bas kako treba.
Enola i Gumbek,jer se Enoli ne vide oči
Korisnicko ime Pablo nije napisao ime zeca i prednje šapice su malo odrezane.
Ju-Ju,jer mu isto trava smeta kao i ćupavome.
Ova gornja slika,u ljevom čošku sa tri zeca,je isto odrezana jer se ne vide noge.Itd...
Po tom vašem sudu,izgleda da ni jedna fotografija nije za natjecanje,jedino možda ako unajmimo profesionalnog fotografa.Ma dajte ljudi uozbiljite se malo,ja sam mislio da je ovo forum istinskih zecoljubaca.Novi sam na forumu i upravo čitajući svakakve komentare,odlucio sam da necu stavljati sliku svoga zekana,jer on je meni najljepši i ne treba mi drugo mišljenje.Svim koji su sudjelovali ili tek budu,zelim puno puno sreće i nadam se ima još istinskih ljubitelja malih skakutavih stvorenja.
Zadnja izmjena: bunnies; ned svi 10, 2009 22:07 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
bunnies
Kunić
Kunić

PostPostao/la pudding » ned svi 10, 2009 17:40 pm

Blago tebi i hormonima koji te peru...
24god.
pudding
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Anek » ned svi 10, 2009 17:58 pm

A ti bunnies prvo procitaj pravila naseg natjecanja a onda pametuj ok?

Enoli se nevide oci jer je takav kunic! Tak je rodena s tom dlakom, ova gore tri zeca su sagnuta-sto znaci da im noge nisu odrezane...tako da..sve ovdje slike mogu se natjecati...
I da...netrebas napisat ime kunica kad stavis sliku!..ali ti to neznas! Zsto? jer nisi procitala pravila!
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Anek » ned svi 10, 2009 17:59 pm

bunnies je napisao/la:[,odlucio sam da necu stavljati sliku svoga zekana,jer on je meni najljepši i ne treba mi drugo mišljenje.Svim koji su sudjelovali ili tek budu,zelim puno puno sreće i nadam se ima još istinskih ljubitelja malih skakutavih stvorenja.

I mi ne stavljamo slike da bi vidli ko je najljepsi!
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Kiara » ned svi 10, 2009 18:21 pm

bunnies je napisao/la:Ma kakve su to gluposti??Kakva trava??Jeste li čuli za fotošop?To je onaj isti program kojim najvjerovatnije obrađujete fotografiju,zato i tražite da bude slika u visokoj rezoluciji,odnosno da bi je mogli o b r a đ i v a t i.Zašto taržite dlaku u jajetu?Po tim,samo vašim znanim pravilima ne mogu sudjelovati ni:Urugvaj jer mu se ne vide noge bas kako treba.
Enola i Gumbek,jer se Enoli ne vide oči
Korisnicko ime Pablo nije napisao ime zeca i prednje šapice su malo odrezane.
Ju-Ju,jer mu isto trava smeta kao i ćupavome.
Ova gornja slika,u ljevom čošku sa tri zeca,je isto odrezana jer se ne vide noge.Itd...
Po tom vašem sudu,izgleda da ni jedna fotografija nije za natjecanje,jedino možda ako unajmimo profesionalnog fotografa.Ma dajte ljudi uozbiljite se malo,ja sam mislio da je ovo forum istinskih zecoljubaca.Novi sam na forumu i upravo čitajući svakakve komentare,odlucio sam da necu stavljati sliku svoga zekana,jer on je meni najljepši i ne treba mi drugo mišljenje.Svim koji su sudjelovali ili tek budu,zelim puno puno sreće i nadam se ima još istinskih ljubitelja malih skakutavih stvorenja.

Da, Juju su isto odrezane nogice zbog trave,ali Enola nema oči jer je takav zeko..zbog dlake se ne vide...Ostalim kunićima se noge ne vide,ne zato što su odrezane,nego se NE VIDE...
Htjela sam glasati za Čupavog,ali ne zato što je on najljepši(pa hvala bogu moji kunići su meni najljepši),nego iz tog razloga što je isti moj prvi zeko i zato sam slaba na zeke sa našminkanim okicama..ali sam znala da će on imati punoo glasova,stoga smo dali glas Slavici...
P.s. Pročitaj molim te pravila i tri puta ako treba,pa ćeš vidjeti o čemu se radi...
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la dHarma » ned svi 10, 2009 18:43 pm

Covece bunnies cime se ti bavis! :blink:
Niko ovde ne pokusava nikog da eliminise, da si bolje procitao video bi da se razmatra kako ce bolje izgledati.. sa travom ili bez...
ali ozbiljno procitaj pravila jos jednom.. :wink:

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la jolanda » ned svi 10, 2009 18:56 pm

treba da se napishe ima kunica..uzgled..
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la bunnies » ned svi 10, 2009 20:41 pm

Anek je napisao/la:A ti bunnies prvo procitaj pravila naseg natjecanja a onda pametuj ok?
I da...netrebas napisat ime kunica kad stavis sliku!

Evo pravila,pogledaj pod br 5. Toliko o pametovanju

Otvara se natjecaj za sve one koji zele da ih zeko gleda sa pocetne stranice foruma.

Postoje nekoliko pravila :

1. svatko moze poslati 1 sliku

2. slika treba biti bolje kvalitete , tj pozadina treba biti lako obradiva te je potrebno posjedovati i vecu sliku od ove koju tu postate, ukoliko pobijedi slika koja je lose kvalitete ili vlasnik nema sliku u visokoj rezoluciji pobjeda se ponistava i dodjeluje drugoplasiranoj slici

3. slika zeke treba biti u "komadu" , bez odrezanih usiju, npr.

4. svatko moze glasati samo jednom tijekom glasanja, preporuca se da ne glasate bas za svog zekaca cerek

5. napisite ime svog ljubimca!

6. da tema ostane pregledna, offtopic ce se brisati smajl
:wink:
bunnies
Kunić
Kunić

PostPostao/la bunnies » ned svi 10, 2009 20:51 pm

dHarma je napisao/la:Covece bunnies cime se ti bavis! :blink:
Niko ovde ne pokusava nikog da eliminise, da si bolje procitao video bi da se razmatra kako ce bolje izgledati.. sa travom ili bez...
ali ozbiljno procitaj pravila jos jednom.. :wink:

Hvala na savjetu procitao pravila više puta.Inace bavim se grafickim dizajnom i digitalnom fotografijom,eto sad znas kad si pito-pitala. :wink:
bunnies
Kunić
Kunić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zekina Rupa

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan