dala glas Čupavom, podsjeća me na moju našminkanu Fluffycu

Moderator/ica: vini
Kiara je napisao/la:Ne znam da li će Čupavi moći biti na naslovnici...nogice su mu odrezane zbog trave :/
bunnies je napisao/la:[,odlucio sam da necu stavljati sliku svoga zekana,jer on je meni najljepši i ne treba mi drugo mišljenje.Svim koji su sudjelovali ili tek budu,zelim puno puno sreće i nadam se ima još istinskih ljubitelja malih skakutavih stvorenja.
bunnies je napisao/la:Ma kakve su to gluposti??Kakva trava??Jeste li čuli za fotošop?To je onaj isti program kojim najvjerovatnije obrađujete fotografiju,zato i tražite da bude slika u visokoj rezoluciji,odnosno da bi je mogli o b r a đ i v a t i.Zašto taržite dlaku u jajetu?Po tim,samo vašim znanim pravilima ne mogu sudjelovati ni:Urugvaj jer mu se ne vide noge bas kako treba.
Enola i Gumbek,jer se Enoli ne vide oči
Korisnicko ime Pablo nije napisao ime zeca i prednje šapice su malo odrezane.
Ju-Ju,jer mu isto trava smeta kao i ćupavome.
Ova gornja slika,u ljevom čošku sa tri zeca,je isto odrezana jer se ne vide noge.Itd...
Po tom vašem sudu,izgleda da ni jedna fotografija nije za natjecanje,jedino možda ako unajmimo profesionalnog fotografa.Ma dajte ljudi uozbiljite se malo,ja sam mislio da je ovo forum istinskih zecoljubaca.Novi sam na forumu i upravo čitajući svakakve komentare,odlucio sam da necu stavljati sliku svoga zekana,jer on je meni najljepši i ne treba mi drugo mišljenje.Svim koji su sudjelovali ili tek budu,zelim puno puno sreće i nadam se ima još istinskih ljubitelja malih skakutavih stvorenja.
Anek je napisao/la:A ti bunnies prvo procitaj pravila naseg natjecanja a onda pametuj ok?
I da...netrebas napisat ime kunica kad stavis sliku!
dHarma je napisao/la:Covece bunnies cime se ti bavis!![]()
Niko ovde ne pokusava nikog da eliminise, da si bolje procitao video bi da se razmatra kako ce bolje izgledati.. sa travom ili bez...
ali ozbiljno procitaj pravila jos jednom..
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.