Podijelit ću svoje iskustvo:
Dobila sam zekicu kad je imala neka 3 mjeseca, prvih nekoliko dana bilo je kuglica sve po svuda di je zakoračila, a piškila je u ćoškovima, ovisno do kojeg bi prije stigla. I onda je gospođica dobila wc u gajbici, nakon nekoliko instrukcija shvatila je poantu i cijelo ljeto smo bili sretni, piškilo se i kakalo samo u wc, bez obzira je li u kavezu ili puštena...
I ondaaaa - buahahaha - doslovno preko noći gospođicu Ioru zaskočili su hormoni!!!
Planirala je okupirati cijeli stan, nikakve instrukcije vezano uz korištenje wc-a nisu palile, kuglice su nekontrolirano ispadale za njom. Dok je bila zatvorena u kavezu, skupljala je svu tekućinu k'o da je cisterna, i onda bi, kad bi je pustila van, sve to lijepo istovarila! Hodnik mi je svaki dan bio poplavljen.
Već sam od malena skužila da je malo muškobanjasta, nema previše damskih manira, ali tad sam shatila da je i izrazito teritorijalna zečica. Većinu večeri provodila sam s lopaticom i metlicom u rukama, prijetila sam joj da će ona plaćati rate kredita za stan, ako već želi sve za sebe i tako...
Da ne duljim, nakon sterilizacije je otišla u drugu krajnost, preko dana trpi u kavezu, čeka da se vratim s posla i pustim je, i onda gospođica prva mora u kupaonicu, jer sada to obalja doslovno ispod wc školjke