Ubili su mi macu!

Jednom ćemo opet biti skupa:(

Moderator/ica: Lady Stardust

PostPostao/la Kunić Leopold » pon pro 15, 2008 17:25 pm

To je sve takva BAGRA!!! Gamad jedna, sve ih treba potamaniti. U zadnjih par tjedana se više i više mi se sviđa ona: "Što više gledam ljudde, to više volim životinje.". Možda je malo off-topic, ali sam prije tri, četri godine čuo da su neki maloljetnici iz Zagreba ŽIVE mace (ma zapravo MAČIĆE) NABILI na štap za ražnjiće i PEKLI ih!!!! Dođe mi na povraćanje! :ljut: :ljut:
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Pero & Megi » pon pro 15, 2008 20:00 pm

Kunić Leopold je napisao/la: Možda je malo off-topic, ali sam prije tri, četri godine čuo da su neki maloljetnici iz Zagreba ŽIVE mace (ma zapravo MAČIĆE) NABILI na štap za ražnjiće i PEKLI ih!!!! Dođe mi na povraćanje! :ljut: :ljut:
Ajme,užas! :ohhh: :sad:
slika
Pero & Megi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la tina m » uto pro 16, 2008 15:00 pm

Odvratno! :ljut: :ljut: :sad:

Boze nemam riječi što sve tim ljudima padne na pamet :ljut: :ljut: :ljut: :ljut: :ljut: :ljut: :ljut: :ljut: :ljut: :ljut: :ljut: :ljut: :ljut: :ljut: :ljut:
Moje ljubavi: moj ovnoliki kunić Đuro Ptice Grupa Magazin,Hajduk i Torcida
Uživaj dok ti je dato da si slobodna
kasnije rijetko ćeš moći.
tina m
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Kunić Leopold » uto pro 16, 2008 17:29 pm

To je nešto stvarno nevjerovatno. Kakve su to duše? I to još maloljenici. Neki okorjeli zločinci nemaju srca za to.
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Kiara » uto pro 16, 2008 17:34 pm

mentalno poremećene osobe...
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la anci » sri pro 17, 2008 21:14 pm

grozno!!!!!!! u sta se ovaj svijet pretvara!?!?!
sto vise gledam ljude sve vise volim zivotinje...GOD:14........b.day 20 09 1995 god.
anci
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Kunić Leopold » sri pro 17, 2008 21:16 pm

Svijet postaje pakao za životinje i dobre ljude, a raj za zločin. Čuo sam ja još zločina, ali mi ih je "glupo" iznašat, ovaj je prestrašan...
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Berny » uto vel 24, 2009 19:54 pm

Kunić Leopold je napisao/la:Svijet postaje pakao za životinje i dobre ljude, a raj za zločin. Čuo sam ja još zločina, ali mi ih je "glupo" iznašat, ovaj je prestrašan...
slazem se ja sam dobra osoba i pala sam u nesvijesta sta sam cula da se dogadja u Dubravi u "mocvari" dofurali su 4 male super uber mackice...iii klinci su prvoga ...copili mu glavu i svom snagom nabili u zid... drugog su bacili u zid 3-mu su izvukli kraljeznicu skupa sa glavom van a 4 je jadnik uspio nekako pobjeci...to je meni frend pricao ...on je tamo gledao onak prikriven...bilo je par njih zato nije iso pravdu krojiti im al bi da je jedan bio...a drugi slucaj je bio taj da su macku bacili rotweileru kojiju je u kavezu razderao doslovno a ak je to sokantno pogledajte ovo Napomena snimke su jako sokantne: http://www.youtube.com/watch?v=QZcdJeyvod4
Berny
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zekili » sri vel 25, 2009 9:06 am

nemam ja zeludac za to..ni citat, a kamoli gledat :sad:
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kunić Leopold » sri vel 25, 2009 13:37 pm

E, ljudi, stvarno nemojte gledat, užasno je... :sad:
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Bunnylover » pon ožu 09, 2009 21:37 pm

Neko bi trebao to njima uradit!!!

Moj susjed ima zmiju i on je jednom mjesecno hrani zecom!!! :omg:
Bunnylover
Zečić
Zečić

PostPostao/la Charlie » pon ožu 09, 2009 21:45 pm

To je drugo, nama je grozno iz ove perspektive, ali to je njihova hrana. Trovati i zlostavljati mačke nije ničija potreba :ljut:
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Raul » pon ožu 09, 2009 22:36 pm

Ma katastrofa. Kriminalci.

Razumijem potrebu za nosenjem krzna kod indijanaca, eskima, ili naroda Europe prije nekih 300 pa na vise godina. Ali danas kad postoji toliko materijala i boljih od krzna..... katastrofa. Takoder mi je ok, ako se zivotinja u normalnim uvjetima uzgaja za meso, pa se iskorite svi djelovi ukljucujuci i krzno i sve da se radi na humani nacin, ali ovo da oderu zivotinju, i da ona poslje jos mice nogama i glavom.... grozno
Raul
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ju-ju » uto ožu 10, 2009 7:03 am

:sad:
mrzim ljude koji nose krzno, uzgajaju zivotinje samo radi toga i rade bilo koji dio posla u vezi s tim
to je i vjerski zabranjeno samo sto ljudi ne razmisljaju
imala sam u porodici veliku raspravu sa rodjakom koji je htio kupiti činčile u tu svrhu! uzas :ljut:
srecom, odustao je

a maca koju sam slikala,(ona bez jedne noge) vise nije među zivima.rastrgli je psi.mrzim pse :ljut: makar neki od njih bili i dobri
ju-ju
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la anci » uto ožu 10, 2009 9:35 am

Berny je napisao/la:
Kunić Leopold je napisao/la:Svijet postaje pakao za životinje i dobre ljude, a raj za zločin. Čuo sam ja još zločina, ali mi ih je "glupo" iznašat, ovaj je prestrašan...
slazem se ja sam dobra osoba i pala sam u nesvijesta sta sam cula da se dogadja u Dubravi u "mocvari" dofurali su 4 male super uber mackice...iii klinci su prvoga ...copili mu glavu i svom snagom nabili u zid... drugog su bacili u zid 3-mu su izvukli kraljeznicu skupa sa glavom van a 4 je jadnik uspio nekako pobjeci...to je meni frend pricao ...on je tamo gledao onak prikriven...bilo je par njih zato nije iso pravdu krojiti im al bi da je jedan bio...a drugi slucaj je bio taj da su macku bacili rotweileru kojiju je u kavezu razderao doslovno a ak je to sokantno pogledajte ovo Napomena snimke su jako sokantne: http://www.youtube.com/watch?v=QZcdJeyvod4

:zbljuff: :kmeee:
sto vise gledam ljude sve vise volim zivotinje...GOD:14........b.day 20 09 1995 god.
anci
Super Zek
Super Zek

PrethodnaSljedeća

Natrag na Najtužniji dio foruma

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan