Moderator/ica: Lady Stardust
Ajme,užas!Kunić Leopold je napisao/la: Možda je malo off-topic, ali sam prije tri, četri godine čuo da su neki maloljetnici iz Zagreba ŽIVE mace (ma zapravo MAČIĆE) NABILI na štap za ražnjiće i PEKLI ih!!!! Dođe mi na povraćanje!![]()
slazem se ja sam dobra osoba i pala sam u nesvijesta sta sam cula da se dogadja u Dubravi u "mocvari" dofurali su 4 male super uber mackice...iii klinci su prvoga ...copili mu glavu i svom snagom nabili u zid... drugog su bacili u zid 3-mu su izvukli kraljeznicu skupa sa glavom van a 4 je jadnik uspio nekako pobjeci...to je meni frend pricao ...on je tamo gledao onak prikriven...bilo je par njih zato nije iso pravdu krojiti im al bi da je jedan bio...a drugi slucaj je bio taj da su macku bacili rotweileru kojiju je u kavezu razderao doslovno a ak je to sokantno pogledajte ovo Napomena snimke su jako sokantne: http://www.youtube.com/watch?v=QZcdJeyvod4Kunić Leopold je napisao/la:Svijet postaje pakao za životinje i dobre ljude, a raj za zločin. Čuo sam ja još zločina, ali mi ih je "glupo" iznašat, ovaj je prestrašan...
Berny je napisao/la:slazem se ja sam dobra osoba i pala sam u nesvijesta sta sam cula da se dogadja u Dubravi u "mocvari" dofurali su 4 male super uber mackice...iii klinci su prvoga ...copili mu glavu i svom snagom nabili u zid... drugog su bacili u zid 3-mu su izvukli kraljeznicu skupa sa glavom van a 4 je jadnik uspio nekako pobjeci...to je meni frend pricao ...on je tamo gledao onak prikriven...bilo je par njih zato nije iso pravdu krojiti im al bi da je jedan bio...a drugi slucaj je bio taj da su macku bacili rotweileru kojiju je u kavezu razderao doslovno a ak je to sokantno pogledajte ovo Napomena snimke su jako sokantne: http://www.youtube.com/watch?v=QZcdJeyvod4Kunić Leopold je napisao/la:Svijet postaje pakao za životinje i dobre ljude, a raj za zločin. Čuo sam ja još zločina, ali mi ih je "glupo" iznašat, ovaj je prestrašan...
Natrag na Najtužniji dio foruma
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.