Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
atha je napisao/la:atha je ziv, i prima obavijesti mailom o svakom odgovoru na ovoj temi tako da nema brige. ;)
Hvala vam na pomoci i na odgovorima te na upucivanje na zeke koji traze udomljavanje. Njih sam prvo i zapazio jer sam prvo procitaj taj podrofum i oba sam vidio. I jos mi je jedna cura iz Pozege javila kako ce uskoro imati male zekice.
Osobno trazim malog, odnosno mladog kunicha. Ono cega se najvise bojim je ono o cemu "Zekko" govori, a to je i njihova plasljivost. Jucer smo pogledali par zekonja u shopovima po Rijeci, ali svi su nekako plasljivi.
Do pred 3 mjeseca sam i ja imao zekonju, i to je bio bijelo-opaljeni koji je divan, krasan, drag i sladak, ali u 18 mjeseci koliko smose druzili on se nije na mene niti ikoga naucio. :( Bio je jako plasljiv, svaki ulazak u sobu, ili nedaj boze pokusaj mazenja rukom zavrsavao je njegovim bjezanjem, kucanjem srca i velikim strahom. Nakon toliko vremena sam zakljucio da njemu mjesto nije kod mene te se on vratio u uzgajaliste odakle je i dosao. S obzirom da je rijetka vrsta, krenuo je putevima mladih pastuha i radi male zekiche.
Jos jednom hvala na odgovorima i pomoci.
ninocka je napisao/la:ljudovi, možda je ovo zaista bio kritičan slučaj...
...možda je stvarno zeki sad bolje...
znam da su i naši kunići imali fazu privikavanja, neki dugu, neki kraći, no možda je ovo stvarno bio extreman slučaj
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.