Nera nas baš ne voli.. :(

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Re: Nera nas baš ne voli.. :(

PostPostao/la Nera » sub srp 23, 2011 11:28 am

ipak su 3 koja se ne mogu spasit a 2 sam uspjela spasit... :blush: tipkovnica, miš i monitor! a glavni od kompa je na izmaku + produžni :ljut:
al dobro, vidim da nisam jedina s tim problemima pa mi je lakše :P

tražila sam danas te neke cijevi za to da sakrijem ali nisam ih našla..pogledat ću u još par dućana.. sreća u nesreći je da je pregrizla naše kabele a ne od gazde :hm: Zato više nema izlazaka dok nas nema niti kad spavamo.. Do sad je bila super-a ovu noć ludnica... Valjda ćemo se nekako dogovorit ona i mi :rolleyes:

Inače, rijetko nam dolazi čak i kad legnemo ili sjednemo na pod..čim krenemo rukom prema njoj - trk..
Nera
Zečić
Zečić

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » sub srp 23, 2011 13:11 pm

Ma nisi jedina :wink: Znala sam plakati od očaja kada dođem kući i vidim urnebes i kada zbrojim štetu u kunama :dry: Ista je stvar bila i kod nas -> dobar ko` kruh mjesec dana i onda odjednom kao da mi ide u inat ili poludi :zeko7: Jednu noć čujem neku buku, dignem se, a on svom silom pokušavam maknuti stranicu od stola da dođe do kompa hahahahahahahaha ;D

Ta cijev je fleksibilna prazna cijev za elektro instalacije na i ispod žbuke kaže google i izgleda ovako:

http://www.foerch.hr/documents/thumbs/1 ... it_0_0.png

http://www.foerch.hr/documents/thumbs/2 ... it_0_0.png

...ja imam bijele ;D ugl u elektro/vodo trgovinama ima za kupiti na metre, pa sretno :zeko8:
I'm late / I'm late / For a very important date. / No time to say "Hello." / Goodbye. / I'm late, I'm late, I'm late.

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

http://www.youtube.com/watch?v=3oRKvpZ7 ... re=related
Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Nera » sub srp 23, 2011 15:29 pm

hvala na informacijama!sad bar znam kak izgleda to što tražim :zeko1:

sad mi je čak frajerica dopustila da je pomazim par minuta - ali samo sa sigurne udaljenosti..juhuuuuuu!!! ;D sama je došla kad sam ju pozvala, malo me ponjuškala, jela mi grančice sijena koje sam joj davala.. ;D ali svejedno i dalje pikira kompjuter :blush: hehe
Nera
Zečić
Zečić

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » sub srp 23, 2011 18:45 pm

Ma nemaš problema drago mi je ako sam pomogla :zeko8:
Samo ti zaštiti komp, jer ako ga pikira velika je šansa da će opet u napda kada te ne bude na vidiku :zeko7:
Malo po malo i opstiti će se ona skroz...bez brige...treba samo vremena...pozzz :zeko1:
I'm late / I'm late / For a very important date. / No time to say "Hello." / Goodbye. / I'm late, I'm late, I'm late.

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Nera » pon srp 25, 2011 22:08 pm

Magnetika de la Jazz je napisao/la:Ma nemaš problema drago mi je ako sam pomogla :zeko8:
Samo ti zaštiti komp, jer ako ga pikira velika je šansa da će opet u napda kada te ne bude na vidiku :zeko7:
Malo po malo i opstiti će se ona skroz...bez brige...treba samo vremena...pozzz :zeko1:

nadam se da će se opustiti uskoro.. :blush: komp ću zaštititi čim prije :) samo ne kužim zašto su zečevi toliko opsjednuti tim kablovima?? ja bi joj rado dala nešto što može žvakat ali ne znam što... metar njezinog vlastitog kabla? :P
Nera
Zečić
Zečić

PostPostao/la sanjita » pon srp 25, 2011 23:23 pm

Nebu ti to zvakala....ak joj das kabel koji je vec precvikala,vise ih ne interesira,provjereno :zmirko:
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Nera » uto srp 26, 2011 8:22 am

sanjita je napisao/la:Nebu ti to zvakala....ak joj das kabel koji je vec precvikala,vise ih ne interesira,provjereno :zmirko:

uf.. :huh: mogla sam si mislit.. :blush:
Nera
Zečić
Zečić

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » uto srp 26, 2011 13:19 pm

Nera je napisao/la:Nebu ti to zvakala....ak joj das kabel koji je vec precvikala,vise ih ne interesira,provjereno :zmirko:

Yes hihihihihi također :zeko7:

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Nera » pet srp 29, 2011 11:06 am

Nera ima otvorenu temu na slikicama - pa navratite :zeko8:
Nera
Zečić