Postao/la Viktorija » sub sij 02, 2010 8:12 am
Tinka, ja imam mnogo vise godina i verovala sam da mogu da se kontrolisem, s obzirom na to da sam izgubila i neke veoma drage osobe i da sam tada bila jaka, ali...Hocu da verujem da ce proci...i da ce ubrzo razum pobediti...
Megane, pre samo dva i po meseca?...Zao mi je...Meni se cini da necu vise kupovati ljubimce, da ne smem...
Piknjice, uteha je to sto sam ga imala takvog...Samo ne moze da deluje odmah...
MiniRaso, nadam se da ce tvoja lepotica proci bolje od mog Lua jer ti si pronasla "Spinu" na vreme. Ipak, dijagnoza za Rasu nije ista, posto njen organizam nije pun gasova, te se nadam da ce masaza (udruzena sa terapijom koju imas), pomoci.Meni su Jolanda i dHarma mnoooogo pomogle svojim savetima, ali je bilo kasno...I meni je tesko da poverujem, iako znam da vise nikada nece doskakutati do mene.
Drzim palceve da Rasa ozdravi! Ne predaj se sve dok je imas! Mene sama cinjenica da sam mu se toliko posvetila, narocito otkako sam shvatila da je bolestan, pomalo tesi.On se toliko mucio i toliko bio zahvalan na tome, da sam sigurna da je njegova povremena veselost(cak i poslednjih dana) vise bila rezultat ljubavi nego dobrog stanja.
Drzim palceve! Ne daj se!
jolanda, dHarma, Charli, znam da ga sad nista ne boli i to bi trebalo da me raduje, ali znam i koliko je voleo zivot i trpeo sve sto ga je snaslo! Trebalo bi da mi bude primer!!!
HVALA SVIMA! Uzivajte sa svojim plisanim malisanima, a ja cu svog Lua pamtiti...