Naime,ja dajem Donu zasada Vitakraft Menu,ali će mi Lilo poslati poštom Cuni fit pelete i cuni re-balance,tako da mogu reći "da ga i time hranim" Zanima me samo da li je vitakraft dobra vrsta hrane,jer nisam sigurna,a želim Donu što bolju brigu i njegu priuštiti Evo upravo tu
Po meni Vitakraft nije dobra hrana.Ja nekako vjerujem samo Versele-lagi i prestigeu,pa svojima dajem samo Cuni Complete i Crispi. Ako će ti Lilo poslati pelete,nema potrebe da Donattella više hraniš s Vitakraftom.
Vitakraft hrana za kuniće je sasvim ok. Za nju bih rekla da je jedina u rangu sa Prestigeom (Versele-Laga). Bilo da se radi o hrani za kuniće, ptice, hrčke ili zagorce.
Kod njih me fascinira sama podjela koju imaju, a to je npr. specijalna hrana za dugodlake kuniće i kuniće koji se linjaju, a koja im pomaže da se ne stvara nakupina dlake u želucu. Paleta ponude im je jako široka i meni se čini super.
donattello je napisao/la:oke,onda dok dođe ta hrana od Irene,ja ću ga još hranit s ovime,a onda šikam u smeće
Bez obzira na koju hranu se prelazi nikako to ne smiješ raditi naglo, nego u "staru" hranu dodaješ "novu" hranu i tako malo po malo povećavaš omjer nove u mješavini dok se sasvim ne promijeni