Zelim da udomim zecicu :) Beograd, Sremcica

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Re: Zelim da udomim zecicu :) Beograd, Sremcica

PostPostao/la altan » pon lip 04, 2012 19:12 pm

Anby je napisao/la:jest altan, imas pravo, izmedju komotne kucice i skucenog jadnog kaveza u kojem se zec ne moze posteno ni dic na noge, bolje je odabrat kavez, dzizis :rolleyes:

nemogu vjerovat sta citam :lud:

moji su u kavezu i skakali i zecoplesali i bez problema se dizu na straznje noge..ima dovoljno mjesta i za kucicu na kojoj Moca gore komotno stoji, spava i sl.
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Daks :) » pon lip 04, 2012 19:56 pm

OVaj kavez nije napravljen, on je dobijen, kazem da se veliki pravi!
Saslusajte me bar jednom, pobogu!
Daks :)
Zečić
Zečić

PostPostao/la Anby » pon lip 04, 2012 20:24 pm

altan je napisao/la:
Anby je napisao/la:jest altan, imas pravo, izmedju komotne kucice i skucenog jadnog kaveza u kojem se zec ne moze posteno ni dic na noge, bolje je odabrat kavez, dzizis :rolleyes:

nemogu vjerovat sta citam :lud:

moji su u kavezu i skakali i zecoplesali i bez problema se dizu na straznje noge..ima dovoljno mjesta i za kucicu na kojoj Moca gore komotno stoji, spava i sl.

no hard feelings, ali kavez je kavez-jednostavno je ruzan sam po sebi i osobno nikad ne bih mogla nijednu zivotinju drzat ni na lancu ni u kavezu. niti jedan kavez NE MOZE biti komotan, zato ga moji niti nemaju, nego imaju kucicu koja im sluzi kao njihov kutak u kojem rade dar mar... pokusala sam ih zagraditi-ne ide, zato nemaju ni kavez ni ogradicu i nije stvar toga sto je Andja tako velika, jednostavno zecu treba prostora. a o "ljepoti" kucice ili kaveza je besmisleno raspravljat, kucica ima raznih boja i oblika da ti pamet stane kad biras, da ne spominjem koliko ih je lako odrzavat jer su plasticne i samo pobrises sa strane ako ga umrljaju... dna nema-mozes kombinirat sta hoces i nema tih zeljeznih resetki kao u kaveza od kojih se ja grozim...
a da ti bas plesu u kavezu-to cisto sumnjam :wink: moj tobi kad zaplese-skoci skoro do plafona, tako da... andja debelguza je druga prica :D

Daks: shvatila sam te, samo sam ti pokusala sugerirat da ako budes isla kupovat sto sve treba za pravljenje jednog KOMOTNOG kaveza-da ce ti roditelje doci skuplje nego da ti kupe neku ogradicu za zeca i da ga smjestiš u neki kut sobe, ako bas toliko boravi sam, to je sve...
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » pon lip 04, 2012 22:19 pm

Anby ne razumijem koji je tvoj problem tocno? A to da li mi vjerujes ili ne to je tvoja stvar..a radit dramu oko resetki mi je totalno glupo..al dobro..nemaju svi uvjete zeca drzat stalno vani, a zatvorit ga u plasticnu djecju kucicu iz koje ni ne vidi van je pak meni apsurdno..a o izgledu istih ionako nema smisla raspravljat..pogotovo ne ovdje..
Daks stavi sliku kad napravis novi kavez :)
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la markiza » uto lip 05, 2012 5:44 am

Jedva cekamo novi kavez :zeko3:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Anby » uto lip 05, 2012 9:40 am

ja nemam problema :D i necemo vise spamat, samo da znas da se varas za kucice, al dobro... najbitnije je da neki zekonja ima prostora, to svima fali, a pogotovo kavezima. nadam se da ce Daksin kavez biti puno veci i u sirinu i u visinu :)
Anby
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan