Dakle Ovo Je Prvo Ljeto Otkako Je Viski Kod Nas I Planiramo Ici Na More na Nekih Tjedan Dana.
Zanima Me Mogu Li Ga Voditi sa Sobom Posto Znam Da Ce Mi Falit I Htjela Bih Da Ide S Nama. Znaci Situacija Je Ovakva :
Idemo U Apartman Gdje Su Dozvoljeni Kucni Ljubimci I Imamo Klimu Tako Da Vrucina Nije problem. Idemo Do Paga a Zivimo U Karlovcu Tako Da Bi To bio Put Od Nekih 3-4 Sata. Idemo Autom Koji Je Prostran I Sa Klimom I u Slucaju Da Ga Vodimo isli Bi Ili Rano Ujutro Ili navecer Kako Bi Osigurali Jos Manje Vrucine. Imam Transporteric A Posto Doma Imamo vrlo Veliki Kavez Sa Sobom Bi Uzeli Manju Verziju.
Ako Bi Ga Ostavili Kod Nekog u Obzir Dolazi Samo Jedna Prijateljica Koja Jedina Ima prilagoden Prostor , Ali Me Brine Sto Ima jos Psa I Macku, A Viski Nikada Nije Bio U Doticaju Sa Drugom Zivotinjom Osim Sa Susjedovim Psom Kojeg Se Strahovito Boji.
Moje Pitanje Je, Posto znam Da je Njima svaka promjena Okoline Vrlo Stresna , Trebam Li Ga Voditi Sa Sobom ?
Nekako Sam Razmisljala Ako Vec Mijenja Okolinu, A Morat Ce I Na Jedan I Na drugi Nacin, Da Je Bolje Da Smo Mi Sa Njim Jer Je navikao da Je Stalno Netko Kod Kuce ?
Sto Da Radim I Ako ga Vodim Sa Sobom Sto Sve Moram Nositi ? Hvala