Euena je napisao/la:Predivniiiiiiiiiiiiiii suuuuuu!!!! Neverovatno...
Ajde cujemo se za vikend da se vidimo,pa mozemo da smislimo neki plan rada, da vidimo sta ti fali od hranice, antibiotika i tako to, pa da resavamo...
Jesi slobodna sutra??
Euena hvala ti puno, Poslala sam ti pm.
Malo mi blam traziti pomoc, ne zelim da mi bilo ko daje novce, ali ukoliko neko moze pomoci, zeli i ima vremena, ja cu vam staviti spisak stvari koje su mi sada najvise trebaju, pa vi odlucite sami kada i sta mozete.
- treba mi hrana Vita kraft emotion, pakovanje za kunice sa dugom dlakom. Ima ga u Petshopu gde sam uzela ovu zekicu ali i u onom nasem na Kalenicu. Kod njih imamo i popust 10 posto. Ova je zbirsala pola za jedan dan, a danas vidim da su ostale samo neke prljice. - Sena, vitakraft. Jolanda zna koje, blizu nje ga ima. Vole ga svi.
- Ono sto mi je NAAAAJPOTREBNIJE je zelenjava, koje ima na Kalenicu ali je dosta skupa (ono standardno sto je jeftinije mogu i sama, nije problem).
To je
- rukola - ona je 100 din 100 gr. dovoljno za tri obroka
-radic - jedna glavica od 200 din dovoljna za 5 dana
- maslacak jedna veza 100 din, a to joj najvise treba za mleko, mozda 2-3 dana ce trajati.
Toga mora da jede u izobilju, a to jedu i moji zecevi pa mi je to trenutno naaaaajveca briga. Iz Zg bi trebao doci Cuni fit, on je jeftin i prebacit cu je na njega pa nece biti problem sa peletama.
ali zelenjave treba kupovati stalno, to ce me znatno finansiski iscrpeti.
Ovo je to, vi kada i koliko mozete bez opterecenja.
Jos jednom hvala puno, pozzzzdrav veeeeliki.