Stigle bebe a ja neznam sta cu...SLIKICE

Sve o parenju, trudnoći, bebama, kastraciji, sterilizaciji...

Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini

PostPostao/la Klio » pet stu 13, 2009 0:49 am

Uh, vako, upravo sam sredila gajbu... promenila piljevinu, stavila bebekako mi je Lilo rekla u kockasti "wc", improvizovala, sa celim njihovim gnezdom. Sklonila sam manji kavez nije potreban a mama ga svejedno koristi u drugom cosku od bebica za wc.

Pametna ona, sebi u svom delu cisto, a kod beba wc :D

Sada sam joj stavila wc koji pre nije mogao da stane, onaj ugaoni, i piljevinu u kojoj je ona piskila i kakila da zna da je to wc.

Gospoja je rezal daok sam to radila. Inace vrlo skrusena, bojazljiva i mirna, :D nije se htela pomeriti sa "svog"dela ni za zivu glavu.
Morala sam je podici i staviti kod beba i zagraditi da bih mogla da pospremim.
Cim sam je pustila sefica je odmah legla celom svojom duzinom u wc i naravno, kao mecava se bacila n a hranu.

LJudi moji koliko ona jedeeeeeeeeee!!! Juce nije imala nimalo stomak, a sada izgleda kao da je ponovo trudna. Steta sto je juce nisam merila, a sada cekam da se malo odljuti pa da je izmerim :lud: :D
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Lilo » pet stu 13, 2009 0:52 am

super...Luce,Luce!
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la Klio » pet stu 13, 2009 1:32 am

Evo mame...sa mobilnog, jako losa rezolucija jer je kamera 0.3mpx, i morala sam jako da posvetlim jer je zamraceno pa se nista ne bi videlo.

slika

Ovde se uvalila u wc
slika slika
slika

A ovuo su bebe... ovakvo stanje sam zatekla jutros. Nagradna igra - Pronadji bebu!
slika
ovo se videlo kada sam malo razgrnula, danas posle posla
slika
A ovo malopre dok sam sredjivala steljicu...
slika slika

Kao sto vidite na slici jedan je skroz beo i lici na tatu a ovo drugo je skroz ista mama.
dHarma nije sijamce, samo imatako obojene uhice.
Beli je nemiran, pa cu ga zvati sada Nemirko, on je odmah ckiljio jos juce, a danas skroz otvorio oci.
Ovaj Mirko sa obojenim uhama(miran je skroz) je tek danas popodne poceo da skilji, veci je ali dosta slabasniji, mrsaviji, mirniji.
Ovaj beli vec ima lopticu od stomaka i maaaalene uhice skroz, a ovaj srenko je duguljast ali mrsaviji, mada i on sada ima stomacic,
Nemirko vec seta po stelji, pa se onda zatrpa u seno, a Mirko nije bas aktivan.
Zadnja izmjena: Klio; pet stu 13, 2009 1:45 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la dHarma » pet stu 13, 2009 1:34 am

:ujea: :ujea: :ujea: viidddiii ihhhh :ujea: :ujea: :ujea:

Joooj preeleeepee su bebeeee, a tek ovo malo sijamce :luv: :luv: :luv:
Klio cuvaj bebe da ti ih ne drpim nocas, ipak si blizu :wub: :wub: :wub:

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Nuni » pet stu 13, 2009 1:38 am

ajme krasoticeeeee!!! prekrasna našminkana sijamka! a primjetila sam i jednu bebu koja bi mogla bit ista ona :) preslatke su male bebice, pahulje male :luv:
slikaslikaslika 23
Nuni
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Klio » pet stu 13, 2009 1:49 am

Da ja sam prestara za ove sokove. Srce mi stane od njenog kijanja i kada se cuje mali piskutavko... uhhhhh!!!

I da, mamu sam izmerila ima 1150gr. A Biberko 1050, i dosta izgleda manji. Valjda je dlaka cini vecom. Dlaka je izuzetno cista odozgo, dok je dole na stomaku, nogicama i ispod repica prljava i smrdi.
Oprala sam joj repic i gucu i malo sisnula.

Kukuj meni dal cu ja otic vec jednom u krevet, a sutra moram ustati rano.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Klio » pet stu 13, 2009 8:45 am

Lilo kaze "zna ova da bude mama", zna, lepo sto ih ne odbacuje, ali me nervira sto ih drzi u svojoj pisalini :lud: :D .

Jutros ustanem, a bebe uredno premestene i sklupcane u - njenom wc-u. Gde je mokra piljevina.
A tamo gde su spavale ona je uredno napravila wc.
POkusala sam da vidim o cemu se radi i pipnem da li je mokro ispod njih, ali je ona odmah presla u zastitnicki stav, stala pored njih, ne agresivno ali mi je stavila do znanja da ih ne diram.

Kada sam joj dala da jede, dok je jela pipnula sam i jeste vlazno, ali toplo. Sad, toplo mi je u trpezariji, bas toplo, pa se nadam da im se nista nece desiti, jer nisam mogla da im sredim jutros to.

Da li sam ja nesto pogresila, zasto ih je tamo premestila?

I da, mamu cu do pronalazenja prikladnog imena zvati Mecava, zato sto zbrise hranu iz zdelice i sve sto joj dam u vidu mecave.
Sinoc sam otisla da spavam nesto posle 2h, ostala joj je puna zdela koja nije mala, peleta i saka rukole(africke, kazu zdravija je). Jutros brisani prostor, nema tragova od hrane :D :D

Ponosna sam nema sta, za jedan dan je zbrisala pola kese peleta i puuuuuuno zelenjave. Da li je to preterano ili normalno?

Morat cu sa Ledy da vidim oko Fita, jer ako nastavi ovim tempom, bankrotirat cu ;D jos bebe kada krenu da snjofkaju, jooooj :blink: ;D
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Anek » pet stu 13, 2009 9:17 am

A valjda si je ona jadna zabrijala da bu bebama tam bolje..zamislila sai je vc kao kotilicu. Jre tamo di su bebe u sjenu bile nema niceg ispod ne? samo su u jabici u sjenu..

kako je mama slatka :wub: ona sama izgleda kao bebica :) A maleni su diiivni,preslatki!!!
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Klio » pet stu 13, 2009 9:31 am

Anek je napisao/la:A valjda si je ona jadna zabrijala da bu bebama tam bolje..zamislila sai je vc kao kotilicu. Jre tamo di su bebe u sjenu bile nema niceg ispod ne? samo su u jabici u sjenu..

kako je mama slatka :wub: ona sama izgleda kao bebica :) A maleni su diiivni,preslatki!!!

Ispod tog ravnog sene su bebice same sebi napravile udobno gnezdasce, a kada sam razgrnula da ih vidim, a to sam znala gde su samo po suskanju, odmah su se sami zatrpavali :D

MIsici mali, divlji su. Jos u petshopu su bili kada ih je decko uzeo u ruke nemirni i otimali se onako sicusni. Ko zna sta su sve pretrpeli. Sada imaju svoj mir i vidim da ga brane.

A oba jutros gledaju. I onaj Mirko, sareni, on je bio skroz slep kada sam ga uzela.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko Simba » pet stu 13, 2009 9:39 am

Predivni su :) onaje tako sitna, stane u wc cijela. Našima više ni dupe ne stane u taj kutni :D
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Euena » pet stu 13, 2009 11:00 am

Predivniiiiiiiiiiiiiii suuuuuu!!!! Neverovatno... :ujea: :ujea: :ujea:
Ajde cujemo se za vikend da se vidimo,pa mozemo da smislimo neki plan rada, da vidimo sta ti fali od hranice, antibiotika i tako to, pa da resavamo...
Jesi slobodna sutra??
Euena
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la jolanda » pet stu 13, 2009 12:13 pm

Sreca prelepa!
Moja miljenica def.!
Jedna chekam da porastu ova dva vraga :D
daj ako marina uzima tu hranu, da doniramo i mi, to je napotrebnije kokilo ja kontam.
Onaj shto se cheshe stalno mozhe i cheshko :D
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » pet stu 13, 2009 15:30 pm

JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, :hepi: :hepi: :hepi: :hepi: :hepi: :hepi: :hopic: :hopic: :hopic: dobila sam :pusa: :pusa: :** :** od bebice Nemirka Ceskica.
Ja sam :innlove: :innlove: :innlove:

Nemam vremena za duzu pricu ali ovo sam morala da podelim sa vama.
Dosla sam s posla kuci, mazila mamu, koja je prela i uzivala naslonjena na wc-kotilicu, a Nemirko Ceskic, istrazivac, dosao do coska wc-a naslonio glavu na mamin vrat iza uva i podmetnuo mi se da mazim i njega :srce: :srce: :srce: :srce: :srce: :srce:
Onda kada sam posle nekog vremena trknula po mob da to slikam, mama je otisla a on strpljivo cekao da nastavim dalje. :D :D :D I tada je predio i jubio me onako maleni sitnoooooo.

Za to vreme druga beba spava u drugoj posudi koju je mama pretvorila u wc sakrivne ispod bale sena necujan i nevidljiv.

Srce mi je puno i place mi se od srece!!!!
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Klio » pet stu 13, 2009 17:19 pm

Euena je napisao/la:Predivniiiiiiiiiiiiiii suuuuuu!!!! Neverovatno... :ujea: :ujea: :ujea:
Ajde cujemo se za vikend da se vidimo,pa mozemo da smislimo neki plan rada, da vidimo sta ti fali od hranice, antibiotika i tako to, pa da resavamo...
Jesi slobodna sutra??

Euena hvala ti puno, Poslala sam ti pm.
Malo mi blam traziti pomoc, ne zelim da mi bilo ko daje novce, ali ukoliko neko moze pomoci, zeli i ima vremena, ja cu vam staviti spisak stvari koje su mi sada najvise trebaju, pa vi odlucite sami kada i sta mozete.

- treba mi hrana Vita kraft emotion, pakovanje za kunice sa dugom dlakom. Ima ga u Petshopu gde sam uzela ovu zekicu ali i u onom nasem na Kalenicu. Kod njih imamo i popust 10 posto. Ova je zbirsala pola za jedan dan, a danas vidim da su ostale samo neke prljice. - Sena, vitakraft. Jolanda zna koje, blizu nje ga ima. Vole ga svi.

- Ono sto mi je NAAAAJPOTREBNIJE je zelenjava, koje ima na Kalenicu ali je dosta skupa (ono standardno sto je jeftinije mogu i sama, nije problem).
To je
- rukola - ona je 100 din 100 gr. dovoljno za tri obroka
-radic - jedna glavica od 200 din dovoljna za 5 dana
- maslacak jedna veza 100 din, a to joj najvise treba za mleko, mozda 2-3 dana ce trajati.
Toga mora da jede u izobilju, a to jedu i moji zecevi pa mi je to trenutno naaaaajveca briga. Iz Zg bi trebao doci Cuni fit, on je jeftin i prebacit cu je na njega pa nece biti problem sa peletama.
ali zelenjave treba kupovati stalno, to ce me znatno finansiski iscrpeti.

Ovo je to, vi kada i koliko mozete bez opterecenja.
Jos jednom hvala puno, pozzzzdrav veeeeliki.
Zadnja izmjena: Klio; pet stu 13, 2009 22:29 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Klio » pet stu 13, 2009 17:33 pm

Bebi Mirku je suv nosic, tako da se nadam da nece biti iznenadjenja i komplikacija.
Zadnja izmjena: Klio; pet stu 13, 2009 22:31 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zeko Podmladak

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan