Navijam da ga usvojis. Uvek sam za to da zeke budu u paru.

Moderator/ica: Lady Stardust

ma ja se baš lomim, Marta je stalno puštena, nikad nije u kavezu, baš bi poremetila princezin ritam

Marta je napisao/la:ma ja nisam ni sumnjala da ćete svi pomisliti da je ovo idealan zet![]()

Marta je napisao/la:nije mi dobro od razmišljanja o ovom malcu. opet sam išla da ga obiđem, još je tamo (doduše, čula sam da ima jedna zainteresovana žena koja ga često obilazi) naš auto je zatrpan i nemam pojma kako bi smo stigli do veta na kastraciju, i koji je u opšte minimum kad mogu ići na takav zahvat. a da ga u ovom stanju dovedem, mislim da bi bio haos i za jednog i drugog zekana. odlepiću

u svakom je slučaju meden, baš mi je zapeo za oko odmah, već dugo nisam vidjela ljepšeg na udomljavanju.
Klio je napisao/la: Jedna vetica, retka od pouzdanih ovde u Srbiji, mi je rekla da zekana treba sacekati da i malo psihicki sazri, ma sta to znacilo![]()
![]()

altan je napisao/la:pa Marta je napisala da je zeko star oko 5 mjeseci..Klio je napisao/la: Jedna vetica, retka od pouzdanih ovde u Srbiji, mi je rekla da zekana treba sacekati da i malo psihicki sazri, ma sta to znacilo![]()
![]()
slazem se s ovim..zato i mislim da je Roflo mozda malo i zbog toga kakav je..
Ako treba čekati još samo mjesec dana ili malo više do kastracije, tim više razlog za udomljavanje. Nije da te nagovaram...
Nije problem naizmjenično puštanje, ja sam isto imala jednu sobu u stanu za sebe i njih i sve je prošlo ok.

Jeste nabijen i ima 1600 gr, ali izgleda mnogo veci na slikama nego sto jeste 

mislim da tema može da se arhivira 

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.