Beogradska podruznica

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust, ina

Beogradska podruznica

PostPostao/la Klio » sri tra 29, 2009 17:24 pm

Ovu temu sam jos juce htela da otvorim...
Prvo da se zahvalim svima vama koji ste u Hrvatskoj i koji nam puno pomazete i savetima i ohrabrenjima, nije bitno koje doba dana i uvek drage volje :luv:

Drugo,zelim da se zahvalim predsednici Ledi koja uvek kada imamo neku posiljku koja treba stici iz Zagreba, mora da priredi neko iznenadjenje i posalje puno potrepstina za Krcka pa i za druge zekace u Bgeogradu :kiss: :kiss: :kiss:

Nista joj nije tesko da preduzme...
I nasoj dragoj uzdanici Lilo koja joj pravi drustvo u tome, i uvek nas prijatno iznenade. Hvala vam i :blushh: neznam sta vise da vam kazem osim da bez vas i svih ovde na forumu zivot sa nasim ljubimcima ne bi bio isti. :luv: :luv: :luv:
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Klio » sri tra 29, 2009 17:29 pm

Inace imamo SUPER lepu vest!!!
Usrdnom akcijom dHarme, zekica koji se udomljavao i cija vlasnica je mnogo lazi iznela da bi ga se oterasila, je uspesno spasen, i trenutno se nalazi kod mene...
Kordinirana akcija nema sta :D od nas dve, na kraju se izrodila u moju veeeelikkku patnju jer je zekica toliiiiiiko divan, da vec ne zelim nikome da ga dam!!!

I sada vas molim za pomoc kako da uspem da se emotivno distanciram od svih zekica koje zelim udomiti a da ih zaista i ne zadrzim, jer realno to nije moguce.

Zekic se zove Micja (to je c sa kukom gore ali ga nema ovde :D ), i jedno je toliko divno stvorenje da ne bi isao nikud dalje od mog doma samo ako mi kazete da dva kastrirana zeca mogu zajedno (muska mislim).
Izmedju njega i Krcka vec je bio prvi fajt, ali od silnih uzbudjenja danas, moram da se malo odmorim sada, a veceras slede price od mene i dHarme, sve zajedno sa slikicama.... :D
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la pudding » sri tra 29, 2009 17:45 pm

napokon!!!!!! :hopic:
24god.
pudding
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la vini » sri tra 29, 2009 18:39 pm

Happy end :yesss:

A ovo:
...I sada vas molim za pomoc kako da uspem da se emotivno distanciram od svih zekica koje zelim udomiti a da ih zaista i ne zadrzim, jer realno to nije moguce.....

Mislim da ti ja tu zaista ne mogu dati ama baš nikakav savjet. ;D
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lady Stardust » sri tra 29, 2009 18:46 pm

Stisnes zube, tulis, places i na kraju pustis dalje u nadi da je dobro udomljen - nema druge!

Krckic ostaje!
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » sri tra 29, 2009 18:55 pm

vini je napisao/la:Happy end :yesss:

A ovo:
...I sada vas molim za pomoc kako da uspem da se emotivno distanciram od svih zekica koje zelim udomiti a da ih zaista i ne zadrzim, jer realno to nije moguce.....

Mislim da ti ja tu zaista ne mogu dati ama baš nikakav savjet. ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D hihi da ti se trebas poklopiti "usima" :D

ja imam dobro osiguranje protiv udomljavanja drugih zivotinja :rolleyes: - pupika
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Foxy » sri tra 29, 2009 19:13 pm

Tako mi je drago da je mala zvijer spašena... Konačno! :)
Bravo za Klio i dHarmu! :D :D :D
Pozdrav cure i puse zvekanima! :luv:
"Friendship isn't about who you have known the longest
It's about those who came and never left your side."
slika Medena
slika
Foxy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » sri tra 29, 2009 20:44 pm

Cekam da dHarma otvori temu pa da stavim i slikice, jer je ipak ona dala dosta truda da ugrabimo zeku...
Na zalost zeka iako na prvi pogled izgleda jako zdrav i negovan, dosao je sa uzasnom prbavom, kuglice su pravi zarezi i jako masne a u gajbi se nalazio kikiriki i dHarma mi je rekla da ga je ova hranila KIKIRIKIJEM!!!! :omg: :dragonn-ccc-e: Nemam reci za tu osobu.
Uz to Mica kaslje, i vlazan mu je nosic (dHarma sada svim zekanima pipa nosic :D ), prveravala je pluca i misli da ima pocetak upale. Dajem mu ehinaceu za jacanje imuniteta jer sa ovakvom probavom se ne usudjujem da ga odvedem na antibiotike.
Kada se kuglice bar malo srede, idemo.

Citala je sta smo pisali sve dok niste uklonili temu, tako da nije uspela da procita i shvati da se kuje plan kako da samo ugrabimo zeca a ona kako hoce.

Nacrnila me kod dharme, a ova joj rekla tek kada je uzela zeca da me poznaje i da mali ide kod mene, ova je sokirala ali vise nije bilo nazad. Upravo sam dobila dusebriznicki pm od MaleMice, koja je opet nekim lazima pokusala da se vadi, izribala je i od sada ce o Mici imati prilike da cita i gleda samo na forumu i to je sve.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Lady Stardust » sri tra 29, 2009 21:09 pm

hehheh

samo mu ne daj da se snjofka s Krckom i peri ruke između jednog i drugog - ali to sve znas :wink:
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Klio » sri tra 29, 2009 21:14 pm

Lady Stardust je napisao/la:hehheh

samo mu ne daj da se snjofka s Krckom i peri ruke između jednog i drugog - ali to sve znas :wink:

Ma popustila sam emocijama pa sam ih pre pola sata pustila da se snjofkaju i bese opet rezanja... Tako da necu vise.
Da li upalu moze da prenese na Krcka?
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la pudding » sri tra 29, 2009 21:17 pm

kikirikijem! :dragonn-ccc-e:
strašno!

e ma neka joj....nek čita..i dobro joj je rekla da te zna....nek je bude sram...
24god.
pudding
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Klio » sri tra 29, 2009 21:17 pm

Jooooj, samo da znate kako mi je .... ako ne poludim, prezivecu :D :D Imam presvlaku za svakog zeca. Videla je dHarma :D :D I ona jemorala da se presvlaci...
Doduse izmedju Krcka i Mice je manji problem isti su nekako pa je vise agresije a manje npaljenosti, dok mali Buca jadnik, stvarno je u uzasu... Jako napaljen i jako pati. Ne mogu puno vremena provoditi sa njim, jer em ga nemam, em jos sada Mica, em Krcko koji vec pokazuje znake zapostavljenosti i patnje...
Aneeeeeeek, dolazi sto pre sa kavezim da mogu udomiti ove zeceve, jer ce pomreti od tuge ili zestine :D
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Lady Stardust » sri tra 29, 2009 21:21 pm

e gle ovo - mozda bi se u dogovoru s njima moglo nabaviti sve sto je potrebno za zacep - http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 528&ref=mf

prijavili su se na forum i stavili link - cine mi se moderni ako imaju facebook profil - mozda bi saslusali sugestije sto nabaviti za kunice a onda u skaladu s time formiramo letak za vase podrucje?
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Klio » sri tra 29, 2009 21:30 pm

Lady Stardust je napisao/la:e gle ovo - mozda bi se u dogovoru s njima moglo nabaviti sve sto je potrebno za zacep - http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 528&ref=mf

prijavili su se na forum i stavili link - cine mi se moderni ako imaju facebook profil - mozda bi saslusali sugestije sto nabaviti za kunice a onda u skaladu s time formiramo letak za vase podrucje?

Ja imam dial up internet i jako tesko otvaram slikice, a face book nikako, moracu neku od cura da zamolim.
Inace moj vet Vlada se navadio na forum :D :D Nece meni da prizna, stalno je ovde. Rekao je dHarmi, ne znajuci da sam ga ja preporucila, da ako joj treba nesto za kunice i savete i sve sto treba, ima ovaj forum gde su super iskusni ljudi i koji joj mogu puno pomoci!!!! ZAmislite!!!
:D :D :D
Dobar je covek, samo koliko smo se svadjali oko kunica... ali ono sto mi se svidelo je sto hoce da prihvati sugestiju iako sujetno gundja i pametuje, ali ipak uradi, nauci, pogleda... Ima nade za njega. Bice on odlican zeco-vet, velim vam ja. Otvara veterinarsu apoteku, pa cu da ga vrbujem. A i pristao je da nadje udomitelja za Bucu, nije hteo da ga kastrira sada, jer kaze ima neke pacijentkinje koje su lude za kunicima i zele male bebe, one sto je nudio da se pare sa Krckom a dva puta su vece od njega.
Taman za Bucu :D :D Ovaj ce jedva docekati :D :D :D :D
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la pudding » sri tra 29, 2009 21:57 pm

vidila sam ovdje jednog novo člana i piše mu pod zanimanje da je veterinar... al nema još nikakvih postova...
24god.
pudding
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Sljedeća

Natrag na Rad udruge

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan