jedenje zida

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Re: jedenje zida

PostPostao/la Luthien » sri sij 05, 2011 23:29 pm

@ warped

da umjetnička duša, uff ona je zivi vrag. kada ju je veterinar vidio samo je rekao da koliko zgodna toliki i vrag:))

@ vedi08

ne se beljiti mi:((. To je poveca borba s njom, posto nije nas stan. S tim da ja na stanu nesmijem zivotinje imat:(..

Dajemo joj jako puno paznje jer smo doslovno ovaj semestar 24/7 doma, skoro na predavanja ne moramo ici..tako da je sama samo kad idemo spavat.:)
Luthien
Zečić
Zečić

PostPostao/la Malena maza » čet sij 06, 2011 11:01 am

Luthien je napisao/la:Fora je u tome da imam i domacih grancica i kupila sam u pet shopu i duge i kratke kao grancice..I jede ona to sve pet..ali zid je ipak najsladi:))

Jede moj nocni ormaric tako da sto god da stavim ona jede:D..jos jedino nije krenula na krevete :)..Malo je to problem jer mi je cijeli stan kao minsko polje:), svi rubovi zasticeni ali sam zid nemogu zastiti kad nemam namjestaja:)))

Mozda neku mrezicu na zid tj. par centimetara od zida? :wub:
Pupa. <3
Malena maza
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la vedi08 » čet sij 06, 2011 16:51 pm

Luthien je napisao/la:@ warped

da umjetnička duša, uff ona je zivi vrag. kada ju je veterinar vidio samo je rekao da koliko zgodna toliki i vrag:))

@ vedi08

ne se beljiti mi:((. To je poveca borba s njom, posto nije nas stan. S tim da ja na stanu nesmijem zivotinje imat:(..

Dajemo joj jako puno paznje jer smo doslovno ovaj semestar 24/7 doma, skoro na predavanja ne moramo ici..tako da je sama samo kad idemo spavat.:)

pobrkala si malo nase komentare ovo su bili upuceni jedni drugoj :P ne tebi
Molly slika i Đuro slika <3
vedi08
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Luthien » pet sij 14, 2011 12:27 pm

Znači nitko nema savjet kako da se s tim izborim? Jer sada napada bilo koji centimetar slobodnog zida u cijelom stanu. Nije vazno da li je ugao ili zid ili kod lajsne, sve jede :lud: :lud:
Luthien
Zečić
Zečić

PostPostao/la vedi08 » pet sij 14, 2011 14:36 pm

jedino da probas svaki dostupan dio zida necime prekrit, onim plocama sto se mogu kupit u bauhausu ili tako necim, bo
Molly slika i Đuro slika <3
vedi08
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Luthien » pet sij 14, 2011 15:26 pm

Hvala!! to znaci da moram cijeli stan oblozit :( .kako sam student osim stola i kreveta nista nemam u stanu, sami goli zidovi.. :sad: :sad: :sad:
Luthien
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » pon svi 20, 2013 9:52 am

Luthien je napisao/la:Znači nitko nema savjet kako da se s tim izborim? Jer sada napada bilo koji centimetar slobodnog zida u cijelom stanu. Nije vazno da li je ugao ili zid ili kod lajsne, sve jede :lud: :lud:

kupi mineralni kamen..kod nas je upalilo..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Fiffy » pon svi 20, 2013 18:52 pm

mi nemamo problema sa jedenjem zida..kod nas se zid lize ;D ... zid, prozor, štokovi, tepih, you name it :D
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan