Odbija koristiti WC

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Odbija koristiti WC

PostPostao/la Mucika » sri tra 17, 2013 17:48 pm

Dobro ovaj problem imam več dosta dugo vremena, ali sam se nadala da če prestati pa do sad nisam pitala.
Moj Zoki inače u gajbi normalno koristi WC (iako nekad može koristiti kao WC i najbliži kut), ali kad ga pustim van onda neče. Odabrao je jedan ugao u sobi koji koristi kao WC, pa sam pomislila da bi se sve rješilo ako mu njegov WC stavim tamo, ali ne pomaže jer se onda samo popiški pokraj njega. Što onda mogu napraviti da počne koristiti WC i onda kad je pušten? Več mi je dojadilo stalno čistiti pod i tepih. :dry:
Zoki <3
Mucika
Kunić
Kunić

Re: Odbija koristiti WC

PostPostao/la lorena105 » čet tra 18, 2013 12:29 pm

ja mislim da bi trebalo upalit da stvaiš WC tamo gdje si je odabrao mjesto... možda je njegovo zamišljeno mjesto za wc veće od ovog wc-a u gajbi pa obavlja nuždu i pored :blush: možda da mu kupiš još jedan wc da ne stvaljaš ovog iz gajbe i onda kad se pokaka pored, da kuglice stavljaš u wc pa možda nauči :wub: neznam... moji imaju wc i u gajbi i vani, i kakaju hvala bogu na wc.. jedinio onda kad sam ja duže vrijeme odsutna a pušteni su vani pa pokakakaju cijeli wc onda kakaju i pored :zeko1:
vlasnica 5 malih zlata <33
lorena105
Zekonja
Zekonja

Re: Odbija koristiti WC

PostPostao/la žutaš šapica » čet tra 18, 2013 23:15 pm

slično je bilo s našim pridošlicom, odabrao mjesto, i neće tam od kad sam stavila WC, i neće, nego pokraj... moja greška je što nisam znala da on nikad nije imao WC tamo gdje je prije živio, nego je kakao u gajbi gdje je i bajdvej stalno boravio... e sad, kad sam ja njemu narihtala WC, nije htio, dok god nisam počela koristit onu foru s kuglicama, kad počistim WC, tj kad ga pripremim, par kuglica uzmem iz unutarnjeg, i stavim... nisu prošla dva dana da je skužio :-D nisam ja njega ni nešto posebno silila, nego sam to negdje na netu pročitala, i brzo je skužio- znalo mu se omaknuti par puta pokraj, ali i sad da mu se desi koji put, nebih se ljutila. E da, i ja sam maknula tepih koji je bio kraj toga, jer mislim da mu je šnjofal, pa da ga je podsjećao... neznam, možda mi se pričinjava, možda bi naučio i bez kuglica, ali mislim da mu je to pomoglo...
žutaš šapica
Zečić
Zečić

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan