Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
Lady Stardust je napisao/la:Svaki odlazak veterinaru je ogroman stres kunicu - nositi ga na bespotrebno testiranje koje nista korisnog nece pokazati mislim da je besmisleno!
Mislim da ovu temu treba izbrisati da se novi i neiskusni vlasnici ne smuvaju - ako procitaju ''JAKO VAZNO'' misliti ce da je to i istina - a ne slazem se (a vjerujem no ostali) s niti jednom tvrdnjom i prvog posta!!
zekili je napisao/la:Pa i ja vjerujem uzgajacu od kojeg sam dobila Kekoja..ali ja nisam shvatila od kuda je njegov zecko, dali je on radio te pretrage, po cemu misli da su potrebne,,naime iskustva, koja su pokazala da su potrebne, uglavnom njegovo iskustvo
Pinky and D`brain je napisao/la: malo krvi i sve to da izanaliziraju da vidite uopce s cime imate posla
tarra je napisao/la:Mislim...ja sam samo radila bris nosa svojoj zeki na bakterije,pa me došlo 120 kn,no naspram toga da ne pričam o šoku koji je zeka morala proživjeti![]()
No to sam radila jer sam znala pouzdano po itekako vidljivim simptomima da stanje nije nimalo dobro i da se mora liječiti.
Radi se o bakteriji koja je prisutna u većini populacije kako ljudi tako i životinja,a simptomi se javljaju tek usred nekih čimbenika poput pada imuniteta. Dakle pred godinu dana bakterija zbog tadašnje mnogo manje brojnosti ne bi bila vidljiva na način na koji jest sad, iako je u organizmu postojala.
jednostavno da mu uzmu bris sa krzna, iz usiju, malo krvi i sve to da izanaliziraju da vidite uopce s cime imate posla e i ako je sve negativno i ako kasnije dode do komplikacija sigurni ste da je najvjerojatnije problem doma kod vas.
zekili je napisao/la:Na koji, vet faks u Rijeci
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.