moj uško

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Re: moj uško

PostPostao/la Zec Vice » sub lip 16, 2012 11:51 am

prvo,dobrodošli,zeko je prekrasan.
a što se tiče prehrane imaš sve ovdje : viewtopic.php?f=6&t=246 sve ti je odlično objašnjeno.
jako je važno,a pogotovo sada ljeti da ima čistu,svježu vodu uvijek na raspolaganju.
sijena treba imati u neograničenim količinama..
za wc ti preporučam staviti drvene pelete jer zeko može raznositi piljevinu za sobom po kući kada ga pustiš i piljevina nakon mokrače može imati užasan miris.
koliko je često van?
Zec Vice
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Laren » sub lip 16, 2012 17:53 pm

Zec Vice je napisao/la:za wc ti preporučam staviti drvene pelete jer zeko može raznositi piljevinu za sobom po kući kada ga pustiš i piljevina nakon mokrače može imati užasan miris.

sto se tice piljevine i njezinog raznosenja po kuci, Zec Vice je posve u pravu. mi smo imali priliku to osobno dozivjeti :wink: preporucujem svakako poslusati savjet, ne samo zbog ciste kuce vec i, kako iskusni vlasnici kunica na ovom forumu preporucuju, radi sigurnosti samih kunica
Laren
Zečić
Zečić

PostPostao/la zubati » ned srp 08, 2012 16:26 pm

Hvala na informacijama.Uško je dnevno barem dva sata van kaveza.Imam jedno pitanje kako da mu najbezbolnije odrežem nokte. :zekoo3:
zubati
Kunić
Kunić

PostPostao/la Pahuljica_Ri » ned srp 22, 2012 15:59 pm

Pozdrav!

Mislim da ti je bolje prvi put ići kod veterinara ili kod nekog tko ima iskustva, jer bi mu mogao ako previše odrežeš prerezati žilicu, pa bi krvario i boljelo bi ga.
Pahuljica_Ri
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ZekoZvonko » čet ožu 21, 2013 19:13 pm

ne razumijem zašto se nesmije davat svježe prije 6 mj..ja sam svom zeki davala od 3 mj
i poživio je dugih 9 i pol godina, bez ikakvih bolesti i smetnji
ZekoZvonko
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » čet ožu 21, 2013 19:55 pm

pise ti na forumu zasto..to sto je tvom zeki bilo nesto ok ne znaci da se to zato treba preporucivat
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la lorena105 » čet ožu 21, 2013 20:26 pm

ZekoZvonko je napisao/la:ne razumijem zašto se nesmije davat svježe prije 6 mj..ja sam svom zeki davala od 3 mj
i poživio je dugih 9 i pol godina, bez ikakvih bolesti i smetnji

onima zekima koji su sisali do recimo 2 mjeseca starosti, njima se smije davat zelenilo i prije 5-6 mjescei, ali onima koji su rano odvojeni od majke kao ovi po pet shopovima mogu imati ozbiljnih problema sa probavom kasnije
vlasnica 5 malih zlata <33
lorena105
Zekonja
Zekonja

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan