Nuni je napisao/la:baš mi je drago da je sve super prošlo s Pejom!nadam se da će i nama sve ić ok sa oporavkom... iako je to kod ženki malo teža operacija... joj, malo sad čitam okolo priče od forumaša sa sterilizacijom i ima par njih koji su si makli flastere i grizli konce poslije operacije
e pa baš mi se čini da je masha spremna učinit tako nešto pa me sad to brine...
ne bih te plašila, ali malo pripazi, iako ne znam kako. Nama je to Milica napravila, pa smo morali još jednom na šivanje (naravno sa lagnim uspavljivanjem). Nakon toga smo stavili gazu, omotali je elastičnim zavojem i preko svega onu čarapicu za zaštitu rana. Cijela konstrukcija je izdržala njeno čupkanje, ali je jadnica imala svu počupanu dlaku oko tga. Ali bolje to nego da ponovo otvori šav. I sada je opet prava ljepotica.
Sa Vilmom nismo imali nikakvih problema. Cura je sve pristojno podnijela bez ikakvih sličnih "ekscesa".
Tako da sve ovisi, ali ako vidiš da čupka, pripazi malo.
nadam se da će i nama sve ić ok sa oporavkom... iako je to kod ženki malo teža operacija... joj, malo sad čitam okolo priče od forumaša sa sterilizacijom i ima par njih koji su si makli flastere i grizli konce poslije operacije
e pa baš mi se čini da je masha spremna učinit tako nešto pa me sad to brine... 

tak su mi ju brzo uzeli da smo se obje zbunile 
sve je dobro prošlo i sada još spava micica... uf eto, malo mi lakše! al ne još skroz dok je ne dobim u ruke
sad je već dlaka malo slijepljena oko očiju...