Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
Mary je napisao/la:A kod kog veterinara to ides u Nisu?
Zna se dobro ko je kod nas dobar veterinar i gde mi iz Nisa vodimo svoje kunice, jedan jedini i niko vise. Drugi veterinari u gradu su stvarno dobri za pse i mace, time se mogu pohvaliti, ali za kunice samo kod preporucenog.
Odmah parenje zaboravi zato sto iz parenja samo nevolje mogu da izadju, to je cinjenica. Eto vidis, ljudi sa foruma, dakle ljudi koji stvarno obozavaju i cuvaju svoje kunice ko malo vode na dlanu kazu NE, a razloga ima milion.
DrPetgood ambulanta i veterinar Bosko za kastraciju, i sve ostalo, a za curu se javi pet do sest nedelja nakon sto maleni bude kastriran, imamo jednu lepoticu koja trazi dom i iz Nisa je.
Pozdrav
Mary je napisao/la:U VS Nis neces naci strucno misljenje, za Rasu sam vec rekla sta mislim.
U ovom gradu je DrPettGood najmanje zlo, da tako kazem, znaju vecinu toga o kunicima. Neke stvari vise, neke manje, ali neuporedivo vise od ostalih veterinara.
mala_zečica je napisao/la:Beban, nisam ja rekla da je loše razmjenjivat slike... slikama se zatrpava tema i postaje nepregledna... evo, klikni na ovaj link
viewforum.php?f=11
otvori temu za svog preslatkog kunica i podijeli slike sa svima na forumu
problem kakav si ti imala sa kunicem možda ce jednog dana imat i netko drugi pa ce prolistat temu za odgovorom a sve što nije vezano za pomoc kunicu samo ce otežat stvar, zato sam to napisala...
poslušaj naše savjete, ne pari kunica nego ga kastriraj cim ti se ukaže prilika, udomi curu... i jednostavno uživaj...
prolistaj teme na ovom gore linku koji sam ti dala, vidjet ceš srecu kunica koji žive u paru. a nisu sretni samo kunici nego i vlasnici. nema ništa ljepše nego gledat dva zaljubljena i sretna kunica kako se maze, ljube zecoplesare...
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.