Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
sanjita je napisao/la:Ova hrana ne valja...ima kvalitetnijih peleta puno....sijeno sa aromom limuna isto ne,najobicnije sijeno kupi zecu,ako mozes,nadji domacega od nekoga sa sela,bala sijena ti je 20,30 kuna,ne moze bit jeftinije. ove umjetne arome u sijenu po pet shopovima,tko zna kakva je to kemikalija kojom se prska. neznam zasto ne jede,mozda mu ta aroma ne odgovara...kupi mu normalnu hranu pa pokusaj ponovo,uzmi od Versele Lage hranu za juniore,Cuni Junior mislim da se zove.
renata je napisao/la:Lucija, molim te reci mi u kojem dućanu su ti preporučili Padovan hranu za bebu kunića? Odmah ću objasniti zašto pitam, moji zekani idu u određene dućane u Split i moram znati ako se radi o dućanima u kojima su moji kunići, jer Padovan hrana NE POSTOJI NA POPISU DOZVOLJENE HRANE za ishranu beba zekana iz mog uzgoja. Oni su prepametni i prerazmaženi da bi jeli takvo smeće...ali ne budu li jeli, ne bu dobro, uginut će od gladi. Teško mi je pomisliti da bi netko koga sam ja educirala kupca uvjeravao da je Padovan dobra hrana...ali nikad se ne zna.
Unaprijed hvala na odgovoru.
renata je napisao/la:Odličnu si hranu kupila, a meni je pao kamen sa srca, pet shop Nemo nema moje kuniće, a veterinarku bi trebalo poučiti o ishrani kunića...
Padovan je kriminalno loša hrana, toliko umjetna i jadna i loša da zaista žalim zekane koji ju moraju jesti.
Jel ti zeko prihvatio versele laga junior hranu? Garant će biti oduševljen njome!
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.