Zeko ne jede

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Zeko ne jede

PostPostao/la lucija » uto srp 17, 2012 12:27 pm

Jučer sam kupila zeku,a onda sam mu kupila i sjeno(aroma limuna),i hranu za juniore :Junior coniglietti(to mi je preporucila veterinarka).I on ni sjeno ni hranu ne jede (mislim gricne al ne jede ono bas da se to moze tako nazvat).Sinoc sam mu stavila dosta sjena u sjenilicu,i skoro nista nije pojeo.Ista stvar i s hranom.Cura iz pet shop-a mi je rekla da zeko ima 2 mjeseca.Ja neznam da li je to zbog promjene ili? Molim Vas pomozite mi,brinem se :zeko4:
Zeko Paškooo
lucija
Kunić
Kunić

Re: Zeko ne jede

PostPostao/la markiza » uto srp 17, 2012 12:38 pm

Kakvo je to seno sa aromom limuna? Ja to prvi put cujem??? Daj mu obicno seno i sigurno ce jesti. :blush:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » uto srp 17, 2012 14:23 pm

Ova hrana ne valja...ima kvalitetnijih peleta puno....sijeno sa aromom limuna isto ne,najobicnije sijeno kupi zecu,ako mozes,nadji domacega od nekoga sa sela,bala sijena ti je 20,30 kuna,ne moze bit jeftinije. ove umjetne arome u sijenu po pet shopovima,tko zna kakva je to kemikalija kojom se prska. neznam zasto ne jede,mozda mu ta aroma ne odgovara...kupi mu normalnu hranu pa pokusaj ponovo,uzmi od Versele Lage hranu za juniore,Cuni Junior mislim da se zove.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la virion » uto srp 17, 2012 14:57 pm

Slična se stvar dogodila s mojim zekanom, nije htio ništa jesti osim Cuni Juniora. Kasnije smo presli na ostale Cuni proizvode, ali na početku isključivo Cuni Junior. I, naravno, sijeno u neograničenim količinama, ali bez perverzija tipa limun okus/miris...
slika
slika
virion
Zečić
Zečić

PostPostao/la lucija » uto srp 17, 2012 16:26 pm

sanjita je napisao/la:Ova hrana ne valja...ima kvalitetnijih peleta puno....sijeno sa aromom limuna isto ne,najobicnije sijeno kupi zecu,ako mozes,nadji domacega od nekoga sa sela,bala sijena ti je 20,30 kuna,ne moze bit jeftinije. ove umjetne arome u sijenu po pet shopovima,tko zna kakva je to kemikalija kojom se prska. neznam zasto ne jede,mozda mu ta aroma ne odgovara...kupi mu normalnu hranu pa pokusaj ponovo,uzmi od Versele Lage hranu za juniore,Cuni Junior mislim da se zove.

Hvala puno,ja sam mu htjela kupit hranu Cuni Junior,ali mi je veterinarka stalno govorila da je ovo puno bolje itd. :baba: Uglavnom,promjenit cu mu hranu.A sad za sjeno,stvarno nista nije jeo,ali mi je veterinarka rekla i preporucila to.Sad sam mu kupila obicno sjeno(dok ne otiđem na selo) zove se fieno-hay,a prozivođač je padovan,i ni to ne jede.da mu kupim od Versele Laga? P.S. da li je moguće da ne jede zbog nove okoline? :mellow:
Zeko Paškooo
lucija
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » uto srp 17, 2012 19:49 pm

moguce je..oni i inace dosta brljaju po tim kupovnim sijenima..koje je to sijeno s aromom limuna?!
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la renata » uto srp 17, 2012 21:21 pm

Lucija, molim te reci mi u kojem dućanu su ti preporučili Padovan hranu za bebu kunića? Odmah ću objasniti zašto pitam, moji zekani idu u određene dućane u Split i moram znati ako se radi o dućanima u kojima su moji kunići, jer Padovan hrana NE POSTOJI NA POPISU DOZVOLJENE HRANE za ishranu beba zekana iz mog uzgoja. Oni su prepametni i prerazmaženi da bi jeli takvo smeće...ali ne budu li jeli, ne bu dobro, uginut će od gladi. Teško mi je pomisliti da bi netko koga sam ja educirala kupca uvjeravao da je Padovan dobra hrana...ali nikad se ne zna.

Unaprijed hvala na odgovoru.
renata
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la lucija » sri srp 18, 2012 12:48 pm

renata je napisao/la:Lucija, molim te reci mi u kojem dućanu su ti preporučili Padovan hranu za bebu kunića? Odmah ću objasniti zašto pitam, moji zekani idu u određene dućane u Split i moram znati ako se radi o dućanima u kojima su moji kunići, jer Padovan hrana NE POSTOJI NA POPISU DOZVOLJENE HRANE za ishranu beba zekana iz mog uzgoja. Oni su prepametni i prerazmaženi da bi jeli takvo smeće...ali ne budu li jeli, ne bu dobro, uginut će od gladi. Teško mi je pomisliti da bi netko koga sam ja educirala kupca uvjeravao da je Padovan dobra hrana...ali nikad se ne zna.

Unaprijed hvala na odgovoru.

E sad si me stvarno prepala,ali mi beba jede to no ja sam mu ipak odlucila kupit Cuni Junior. Inace Pet shop Nemo :) P.S. sad sam mu kupila ovakvu hranu http://www.google.com/imgres?hl=en&gc=h ... mgurl=http
Zeko Paškooo
lucija
Kunić
Kunić

PostPostao/la renata » sri srp 18, 2012 15:53 pm

Odličnu si hranu kupila, a meni je pao kamen sa srca, pet shop Nemo nema moje kuniće, a veterinarku bi trebalo poučiti o ishrani kunića...

Padovan je kriminalno loša hrana, toliko umjetna i jadna i loša da zaista žalim zekane koji ju moraju jesti.

Jel ti zeko prihvatio versele laga junior hranu? Garant će biti oduševljen njome!
renata
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la lucija » sri srp 18, 2012 22:33 pm

renata je napisao/la:Odličnu si hranu kupila, a meni je pao kamen sa srca, pet shop Nemo nema moje kuniće, a veterinarku bi trebalo poučiti o ishrani kunića...

Padovan je kriminalno loša hrana, toliko umjetna i jadna i loša da zaista žalim zekane koji ju moraju jesti.

Jel ti zeko prihvatio versele laga junior hranu? Garant će biti oduševljen njome!

Jede kao lud :zeko3:
Zeko Paškooo
lucija
Kunić
Kunić

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan