Otkako sam saznala da je parafinsko ulje kancerogeno skroz mi ga je muka davat u slucaju zacepa..pa sad jel postoji neka alternativa? bili neko drugo ulje ucinilo istu uslugu?
Zadnja izmjena: altan; ned sij 23, 2011 10:00 am; ukupno mijenjano 3 put/a.
Mislis da bi rodikolan mogao umjesto parafina? Zasto umjesto parafinskog ne moze neko jestivo ulje? kaj se razgradi ili? Ne znam dal da onda sutra kupim to glupo parafinsko ulje il ne?
Jestivo se razgradi i apsorbira u tijelo pa je jos vise stetno jer zrkani nesmiju masnocu jest tolko. Parafinsko je zapravo produkt nafte ako se ne varam i ono samo podmaze crijeva i izade van kakvo je i uslo.
nema smisla i oralno reglan ako dobiva u injekciji
probaj s Rodikolanom, ako ne ide parafin
možda je samo glasnina kao i za bornu vodu, za koju mi je asistentica iz farmakologije (cijeli fax me zna po "glupim" pitanjima) išla tražiti i nema dokaza o kancerogenosti
Nismo..trebali bi sutra ic..tj.sad je to vec danas..buduci da ona jede sijeno..i kakala je sitne kuglice..i dobiva reglan u injekciji..cetkam ju i dala sam joj maltice, prodigest u soku od ananasa i nes malo parafinskog ulja sta sam imala..i to sam jednom danas..ne zelim ju maltretirat buduci da jede i eto nes kaka..a taj rendgen odgadam jer znam koliko im je to stresno, a ona se cini bolje..uglavnom to za parafinsko ulje mi je rekla magistra u ljekarni kad sam ga htjela kupit..pa mi nije vise svejedno
Dise bolje..ali ne jede bas..jucer i prekjucer je ostala par sati na infuziji..danas je dobila terapiju i sredstvo protiv bolova..Tomislav joj je dao critical care i infuziju pod kozu..cc sam dobila i za doma i svi se nadamo da ce pocet jest..maloprije je samo malo zvaknula sijena i kakala je..tako da ide na bolje..sam da pocne jest..i da vise ne kaslje i ne kise (jer ona je uz zacep zapravo imala upalu pluca) Jel budes ti sta u Bubi?
Moca nema vise zacep..na rendgenu je bila prosli cetvrtak i tamo su mi rekli da se vidi samo zacep i da su pluca cista..u bubi su mi rekli da je snimak pretaman i da se ne moze nista vidjet iz njega..Tomislav joj je cuo sum na plucima u subotu..od tad je na pojacanoj kuri antibiotika i disanje se popravlja..ona sve sto pojede i iskaka..samo sto prasica nece jest