Moja Fridacica obozava vodu! Mozda ju je silom prilika zavoljela (ima gljivice pa se moramo kupati..), ali sad je s njom na "ti"! Polize kadu, mamine i moje ruke i daje nam do znanja da naprosto uziva u vodi
! Fen?
mmm..jupiii!!
Moja beba to sve voli i s njom je zasad sve ok,osim tih gljivica pa izgleda ko da ima irokezu na ledjima
Frida je ovnoliki patuljasti kunic, ima 1 god. i 4 mj.,i nema bas mjere patuljastog kunica, malo je punija, ali svejedno veselo, zaigranja, umiljato i presretno bice.. Bas me zanima dal ima koga tko ima kunica koji voli vodu!? Ona je moja ljubav!
PUSA -kad skuzim kak se stavljaju slike,dobit cete neke..sad se jos ne snalazim
ne znam dal je to to..

ali valjda za sve postoji iznimka. samo sto ti ja ne bi preporucila nista doli onoga sto bas mora, jer zbilja jako su osjetljivi sto se tice tih prehlada...
uf ja sam jedanput susila bongu guzicu i to mi nije bas bio zahvalan

, zato sam i napisala temu.. zanima me dal jos ima kunica koji vole kupanje-ili se bar ne bune jako!
da,da,fen voli isto! cula sam kojekakve price o kupanju,procitala kod vas savjete i krenula u lov spremna i naoruzana
veselje..

) i sve im je to previse stresno, a i ne podnose nagle promijene temperature i organizam brzo izgubi imunitet,a onda nastupa prehlada i ko zna sta jos s njom...