kupanje? samo daj..

Podijelite s nama dogodovštine, slike i filmiće vašeg zeke:)

Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

kupanje? samo daj..

PostPostao/la Fridolina » uto tra 01, 2008 12:04 pm

Mozda ima jos takvih zekoja pekoja koji se vole kupati!? :bath1: Moja Fridacica obozava vodu! Mozda ju je silom prilika zavoljela (ima gljivice pa se moramo kupati..), ali sad je s njom na "ti"! Polize kadu, mamine i moje ruke i daje nam do znanja da naprosto uziva u vodi :D ! Fen? :zeko10: mmm..jupiii!! :yesss:
Moja beba to sve voli i s njom je zasad sve ok,osim tih gljivica pa izgleda ko da ima irokezu na ledjima :cool: Frida je ovnoliki patuljasti kunic, ima 1 god. i 4 mj.,i nema bas mjere patuljastog kunica, malo je punija, ali svejedno veselo, zaigranja, umiljato i presretno bice.. Bas me zanima dal ima koga tko ima kunica koji voli vodu!? Ona je moja ljubav! :luv: PUSA -kad skuzim kak se stavljaju slike,dobit cete neke..sad se jos ne snalazim :blushh: :kiss: slika
slika
slika
slika
ne znam dal je to to..
Fridolina
Kunić
Kunić

PostPostao/la sponza » uto tra 01, 2008 12:19 pm

ne vide se slike :sad:
sponza
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekica_poopy » uto tra 01, 2008 13:37 pm

hm, zar se mogu slike sa fejsbuka sherat s onima koji nisu na fejsbuku? mislim ja to ne koristim pa ne znam ali sam dobila dojam da je tako.

cudno mi je skroz cuti da se kunic voli kupati :lud: ali valjda za sve postoji iznimka. samo sto ti ja ne bi preporucila nista doli onoga sto bas mora, jer zbilja jako su osjetljivi sto se tice tih prehlada...

i jos vise da voli fen :blink: uf ja sam jedanput susila bongu guzicu i to mi nije bas bio zahvalan
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Janica » uto tra 01, 2008 13:42 pm

Imas ovdje objasnjeno kako se stavljaju slikice
http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?t=470

pazi malog zeku i daj mu pusu u nase ime :luv:
Janica
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Fridolina » uto tra 01, 2008 17:16 pm

mislim da bi ovo moglo uspijeti.. :huh:

http://img237.imageshack.us/my.php?imag ... 049nk4.jpg

http://img510.imageshack.us/my.php?image=spa0591zt9.jpg

http://img510.imageshack.us/my.php?imag ... mt9lg2.jpg

http://img406.imageshack.us/my.php?image=spa0621sq3.jpg

ne kupam ju vise nego bi trebala,dapace,znam da su jaako osjetljivi i pazim da nebi imala posla s jos necim vise osim tih gljivica-i ovo se tesko rijesava..al napreduje! ma da,totalno je cudno da zeko voli vodu ;D , zato sam i napisala temu.. zanima me dal jos ima kunica koji vole kupanje-ili se bar ne bune jako! :) da,da,fen voli isto! cula sam kojekakve price o kupanju,procitala kod vas savjete i krenula u lov spremna i naoruzana :D , a kad ono,koristili smo par rucnika i to je to! mislila sam da cu zivce izgubit,jer je prije imala bliski susrets vodom nakon kojeg nije ni primirisala kupaoni haha,iznenadila nas je sve! redovito cistimo guzu,rezemo noktice i sve radimo same jer mi je puno lakse kad se sad da okrenut na ledja i nosit-hahaha,ona meni zadrema na rukama! ;D obozavam ju! inace otkad sam otvorila temu do sad sam slagala novi telefonski kabel...posto je ona vrijedno grickala dok sam ju ja hvalila vama! :hopic: veselje..
Fridolina
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko hop » uto tra 01, 2008 18:56 pm

hm, zašto se zečevi nesmiju kupat?
zeko hop
Zečić
Zečić

PostPostao/la Charlie » uto tra 01, 2008 19:09 pm

Jer za to nema potrebe (osim iznimnih slučajeva kao što su gljivice), oni se sami čiste, imaju dlaku koju je teško osušiti i voda im je uglavnom šok.
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kiara » uto tra 01, 2008 19:43 pm

:omg: :omg: kako se ona samo voli kupati ;D :blink: ;D

slikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslika
slikaslikaslikaslikaslikaslika :) :luv: :ujea:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Fridolina » uto tra 01, 2008 20:03 pm

sad kad mi to tak slatko napisete,srce mi hoce iskocit od srece! svaki je zeko poseban,pogotovo svom vlasniku i prijatelju(osim iznimnih slucajeva)..al to je stvarno svijet koji i najhladnije srce od stijene moze otopit u samo 5 minuta! uh,sreca i pol! hvala svima na pusama!
Fridolina
Kunić
Kunić

PostPostao/la ja i moj debeli zec » uto tra 01, 2008 20:18 pm

kako je medena... :wub: :wub: :wub:
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Fridolina » uto tra 01, 2008 20:39 pm

hvala debeli! ja joj prenosim sve pozdrave :trep:
Fridolina
Kunić
Kunić

PostPostao/la Tina_i_Lupko » uto tra 01, 2008 20:50 pm

kužim ja sve to da im je šok i da se nesmiju kupati ali kako onda kada se sav pokaka i zapiša onda mu moram smočit guzu, mrzim kad ga moram kupati. ali kada ga poslije toga feniram sa fenom onda uživa :D
Tina_i_Lupko
Kunić
Kunić

PostPostao/la ja i moj debeli zec » uto tra 01, 2008 20:54 pm

nema na cemu fridolina :)

ja kad sam svog kupala on je i od vode i od fena bjezao ko lud. uzasno se boji i jednog i drugog i kad ga moram okupat najrade bi plakala.
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la vida » uto tra 01, 2008 20:57 pm

joj mALENA je isto kao Siniša mama od moje malene, a i moja je ful ful slična ko da su blizanke...slatkiš veliki... :medo:
ovo je moja Fleki: slika
proud bunny lover...
vida
Zečić
Zečić

PostPostao/la Fridolina » uto tra 01, 2008 21:02 pm

eto,jos jedan koji voli fen!! smije se guza prati,u svakom slucaju bolje mlaka-topla voda nego mokraca na sljepljenim dlacicama,onda porezes i osisas dlacice,pa si neko vrijeme mirna ako to sami ne ciste-bar ja tak radim :) a nesmiju se kupat,jer opcenito ne vole vodu(osim izuzetaka :P ) i sve im je to previse stresno, a i ne podnose nagle promijene temperature i organizam brzo izgubi imunitet,a onda nastupa prehlada i ko zna sta jos s njom... :sad: nisam vetko,ali sam to naucila ovdje citanjem i proucavanjem! ;D svaka cast svima koji drze stranicu na zivotu! :hvalaa: :thumb:
Fridolina
Kunić
Kunić

Sljedeća

Natrag na Slike, filmići, priče...

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan