Frida & Pablo

Podijelite s nama dogodovštine, slike i filmiće vašeg zeke:)

Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

Frida & Pablo

PostPostao/la ulla » sub stu 24, 2007 19:34 pm

Evo da i ja napokon stavim nove fotke kada su stare izgubljene u nepovrat. Moram priznati da mi je užasno žao :sad: šta su nestali stari postovi jer je moj prvi zeko ušao u moj život baš preko posta iz oglasa ovoga foruma. Čitajući postove 6mj na ovom forumu jednostavno me jedan dan dragi uspio nagovoriti da uzmeno zeku za kućnog ljubimca i eto taj dan je ona bila u oglasniku i ostalo je sadašnjost ;D Imala je cca 11 mjeseci i zvala se Niki.

I u ova posljednja 3 tjedna se desila velika novost. Niki je dobila muža:

slika

Dobio je ime Pablo koje mu super odgovara, jer staro ime je bilo nepoznato. Star je između 2,5 i 3g. i kastriran.
No, ime joj Niki smo zadržali, al smo je na kraju zvali "Zeko" dođi, "Zeko" hop,... i sad nam to smeta šta njega stvarno zovemo imenom, a nju Zeko i odluka je pala, mijenjamo joj ime. I tako je odluka pala da se sad zove Frida. Pablo & Frida kao 2 čudna, posebna slikara :huh:
ulla
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » sub stu 24, 2007 19:37 pm

Predivni su i imaju fenomenalna imena :)
Ljubi ih od svih nas 11 :D
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la ulla » sub stu 24, 2007 19:37 pm

Prije koji dan slikani njihovi portreti:

slika

Frida, sada stara cca 2g i 3mj.

slika

Pablo, star između 2,5g-3g.
ulla
Zečić
Zečić

PostPostao/la ulla » sub stu 24, 2007 20:01 pm

A ideja je počela onako, čisto kako je naša zekana jako društvena s ljudima, zna se dešavati da smo nekad u poslu da nas nema kući po cijeli dan od 8-23h, a nekada smo oboje ili naizmjenice po cijeli dan kući. Uvijek nas čeka ispred vrata kada dolazimo iz vana, obožava se maziti i kako se nikad ne zna šta donosi sutra i stalno zaposlenje, puno obaveza, zaključili smo da će biti sretnija ako joj nabavimo muža. Bar neće biti sama kad nas nema, a kada smo svi kući mazit ćemo se svi, igrati i biti happy četveročlana obitelj.

Pitala ja na forumu šta drugi misle o toj mojoj ideji i normalno ne morate niti pomisliti šta su mi drugi rekli, nagovorili me u roku par minuta i uvalili mi na probu nepoznatog muškarca pod opisom boje divljega zeca :D

Nije maza kao naša curica, nepovjerljiv je prema ljudima, pa ni ne dolazi na poziv, ali zaslužio je novu priliku kada ga je prva obitelj tako napustila i naučila držati samo u kavezu bez da zna kako je super biti mažen. A niti mu znam staro ime. Definitivno smo napredovali u odnosu ova 3 tjedna. A bude tu još napretka :wub:

Evo još slikica novopečenog zaljubljenog para:

slika

slika

slika

U prošlu srijedu su dobili novu gajbu:

slika

I poljubac :wub:
slika

I šećer na kraju, video zaljubljenog para:
http://www.youtube.com/watch?v=o5zYZEjZQ-o
ulla
Zečić
Zečić

PostPostao/la Roby » sub stu 24, 2007 21:11 pm

Prekrasni su!
;D
Roby
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la ulla » sub stu 24, 2007 21:52 pm

Ako koga zanima kako je proteklo njihovo upoznavanje od prve tuče, čupanja za uši do prvog poljupca može pogledati ovdje. Stavila sam pod temu Novo društvo jer videa budu dobro došla onima koji budu isto pokušali spojiti 2 odrasla kunića.

http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?t=514
ulla
Zečić
Zečić

PostPostao/la ninocka » sub stu 24, 2007 22:32 pm

ako su zgodni!!!

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Tajcy » ned stu 25, 2007 9:19 am

Predivni su,ljubni mi ih :)
Tajcy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Kiara » ned stu 25, 2007 14:50 pm

pu$$ek i od nas :pusa:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Musi » ned stu 25, 2007 16:13 pm

Kad ovo vidim, postajem sve sigurnija da cu Musiju nabaviti neku curku :)
Musi
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la salatica » ned stu 25, 2007 17:05 pm

vidim da je osim promjene imena i životnih navika - sve po starom ;D

predivni su zajedno i drago mi je da su posljedice malo nagovaranja - ove fenomenalne fotke zečje ljubavi :luv:
salatica

PostPostao/la zekica_poopy » ned stu 25, 2007 17:39 pm

jos jedan skladan par, tako mi je naljepse vidjet :)
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Milcec@Palcica » ned stu 25, 2007 17:50 pm

Prekrasni su,i ja imam dva zekana,curicu i dečka,bebe i nadam se da će biti lijepi par kao tvoji!!!! Pusa svim zekanima! :P :P :P
Milcec@Palcica
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lady Stardust » ned stu 25, 2007 17:54 pm

Prekrasni :) :)

Cestitam na novom clanu ovitelji :) :) :) :)
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la ulla » ned stu 25, 2007 20:09 pm

salatica je napisao/la:vidim da je osim promjene imena i životnih navika - sve po starom ;D

predivni su zajedno i drago mi je da su posljedice malo nagovaranja - ove fenomenalne fotke zečje ljubavi :luv:

;D Ha, ha. Da da sjećam se ja da si ti prva kumovala nagovaranju. Prva koja je glasno rekla "Ja sam za" i navijački gledala svaki naš uzbudljivi zečji dan.

Vole se, stvarno. On je nesiguran zekonja i puno mu znači njeno društvo. Hrabriji je uz nju, koja je neustrašiva zekica. Nje se drži ka privjeska. A ona se obožava maziti, stalno se gnjeckala uz nas da je mazimo i sad uživa ležati kraj njega i gurkati mu glavicu da je ljubi. Tako prekrasno za gledati :luv: .
Stvarno sam happy šta ste me u tako rekordnom roku uspjele nagovoriti :D . I da znaš, nije se puno prema nama promijenila. Da ne trčakara zamnom više čak i u wc iz razloga da traži pažnju da je mazim čak i dok sam na wc-u :kaka: jer sad ima njega :wub: .
Al čim sjednem na pod, zovem ju odma dolazi na maženje. I dočekuje na vrata kada dođemo u kuću i budi ujutro cca 8h da damo papati. Ne baš svaki dan jer se nakad njih dvoje zaigraju pa se mi već i dignemo, ali jooooooj tako su super :srce: .Eto sad ona ima dovoljno ljubavi i od njega i nas, svima djeli pusice i mi bolje spavamo ;D i možemo raditi bez da mi gazi po papirima i laptopu da bude u centru pažnje ;D
ulla
Zečić
Zečić

Sljedeća

Natrag na Slike, filmići, priče...

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan