salatica je napisao/la:vidim da je osim promjene imena i životnih navika - sve po starom
predivni su zajedno i drago mi je da su posljedice malo nagovaranja - ove fenomenalne fotke zečje ljubavi

Ha, ha. Da da sjećam se ja da si ti prva kumovala nagovaranju. Prva koja je glasno rekla "Ja sam za" i navijački gledala svaki naš uzbudljivi zečji dan.
Vole se, stvarno. On je nesiguran zekonja i puno mu znači njeno društvo. Hrabriji je uz nju, koja je neustrašiva zekica. Nje se drži ka privjeska. A ona se obožava maziti, stalno se gnjeckala uz nas da je mazimo i sad uživa ležati kraj njega i gurkati mu glavicu da je ljubi. Tako prekrasno za gledati

.
Stvarno sam happy šta ste me u tako rekordnom roku uspjele nagovoriti

. I da znaš, nije se puno prema nama promijenila. Da ne trčakara zamnom više čak i u wc iz razloga da traži pažnju da je mazim čak i dok sam na wc-u

jer sad ima njega

.
Al čim sjednem na pod, zovem ju odma dolazi na maženje. I dočekuje na vrata kada dođemo u kuću i budi ujutro cca 8h da damo papati. Ne baš svaki dan jer se nakad njih dvoje zaigraju pa se mi već i dignemo, ali jooooooj tako su super

.Eto sad ona ima dovoljno ljubavi i od njega i nas, svima djeli pusice i mi bolje spavamo

i možemo raditi bez da mi gazi po papirima i laptopu da bude u centru pažnje