Zvonky traži novi dom i prijateljicu - UDOMLJEN :)

Ovdje možete pronaći sve teme sa sretno udomljenim kunićima:)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Zvonky traži novi dom i prijateljicu - UDOMLJEN :)

PostPostao/la zvonky » pet ruj 28, 2012 9:11 am

INFO: Zvoncica je zapravo Zvonko

Daklem, da probam opisati situaciju.Zvončicu smo kupili prije skoro 2 mj, sada ima 4 mjeseca. Kako i ja i muž obožavamo životinje(i odrastali smo uz iste)odlučili smo da bi i naše dijete to trebalo doživjeti(sin,5 godina), a s obzirom da je nježan i divan prema svim psima i macama(koje nemožemo imati, jer živimo u stanu, a i dinamika života je takva da se nemožemo kvalitetno brinuti i uživati u njima)odlučili smo se za zeku, nažalost ni mi nismo u potpunosti znali koliko su ta mala bića nježna i krhka, a naše dijete, nema još dovoljno osječaj za to. Zvončica nije maltretirana sa strane mojeg sina-zato jer ja sad to malo vremena koje imam provodim trčeči za njih dvoje(pazeči na Zvončicu), na žalost, također imamo mali stan, u kojem je ograničena na laminat, pločice i parket(sve se od toga kliže)ne boji se hodati, ali se jadna kliže svaki puta kad trči i zecopleše(znači nema ni adekvatan prostor), također eto na putu je i prinova(svježa informacija :D ), te zbog svih tih okolnosti nemožemo našoj Zvončici nabaviti ni društvo. Za sada je sretna, jer ja ulažem svu energiju u to, ali nemogu više...srce mi se slama od kada sam donijela ovu odluku, ali ne smijem biti sebična..ovo je odluka koja je isključivo za dobrobit moje Zvončice.
Zato molim nekog tko već ima dečka, a traži mu društvo da uzme u obzir moju Zvončicu. To je naravno i uvijet-da nebude sama. :zeko4:
Sad malo o njoj; Zvončica je ovnoliki sivi kunić, hrabra, znatiželjna(jaaako), vesela, razigrana, ne boji se ničega,voli sve(osim nošenja),a ljuti je kad joj nedam da grize vreče sa odječom koju je sin prerastao, a koje su ispod kreveta(onda me gura i gricka) , budna je cijelo poslijepodne, sa kratkim stankama za odmor :P
Sa zecoplesom je počela 2 dana nakon što je stigla kod nas, drugi dan je pronjuškala i istražila cijeli stan.U gajbi je samo dok smo na poslu i preko noći, inače je puštena stalno, kaki i piški isključivo u wc-u, u gajbi od početka(izuzetak su kuglice po gajbi), pušta da joj čistim gajbu(čak je i veseli, jer odmah dojuri i veselo skakuče i igra se sa stvarima koje izvadim),obožava sijeno od Lilo(a iz DM-a ,ne), osim toga joj dajem Cuni Junior(3 puta dnevno po jednu i pol žlicu)iako od kada jede Lilo sijeno, bira među suhom hranom što joj paše, iako ja uvijek ostavim što nije pojela, pa na kraju i to počisti :D , sa zdravljem nije i nema problema, ali sam joj jedan dan davala malt pastu(5 dan nakon dolaska, jer je imala dlaku u kuglicama,lančič)obožava je, policka sve sa prsta.Jučer smo bili i na kontroli kod veterinara, za zube, nokte i žiljezde-sve 5 :zeko3: , u pubertet još nije ušla, a sterilizirali je nismo, jer je premala.
I najvažnije od svega obožava se igrati sa balonom(koji će i ići s njom)to su igre bez granica, gura ga po cijelom stanu, i to traje i traje.. :zeko7:

Uz nju ide i kavez, i sve ostalo što imamo za nju, molim vas da mi se javite u PM, ili na broj mob.
Živimo u Samoboru.
Mob: 095 9031 629
http://imageshack.us/photo/my-images/22 ... piraj.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/25 ... piraj.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/58 ... piraj.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/52 ... piraj.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/11 ... piraj.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/80 ... piraj.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/37 ... piraj.jpg/
zvonky
Zečić
Zečić

Re: Zvončica traži novi dom i prijatelja

PostPostao/la vini » pet ruj 28, 2012 12:55 pm

Preslatka cura :zeko3: . Malo strpljenja i sigurno će naći dobar dom uz dečka. Glavno da je na sigurnom i da nije tako hitno.
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la zvonky » pet ruj 28, 2012 13:46 pm

Hvala, i ja se nadam, a i nadam se što prije-teško mi je strašno znajuči da će otići,svi smo tužni, u tako kratko vrijeme svima nam se uvukao pod kožu, a ko mali pesek stalno trčkara za nama. :cry:
zvonky
Zečić
Zečić

PostPostao/la markiza » pet ruj 28, 2012 16:05 pm

Jao lepotica malecka :zeko3: :zeko3: :zeko3: jako mi je zao sto se morate rastati :smrc: :smrc: :smrc:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zvonky » pon lis 01, 2012 12:02 pm

Hvala markiza, samo se nadam da nece dugo trajat trazenje, svaki dan mi je sve teze, a ona ko da osijeca, toliko se sad razigrala, imamo mali cirkus doma s njom :zeko7:
zvonky
Zečić
Zečić

PostPostao/la markiza » pon lis 01, 2012 12:24 pm

Jao da ste blizi Finskoj pa bi je ja odmah uzela za mog zeku peku :zeko4:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zvonky » pon lis 01, 2012 20:56 pm

Eee, da ste vi ovdje i da je uzmete, mislim da bi se jaaako slagali.vidjela sam tvojeg:zeko2: , presladak je naravno, ali vidim ima isti budni, bistri , lukavi pogled kao moja :D
zvonky
Zečić
Zečić

PostPostao/la markiza » uto lis 02, 2012 5:03 am

zvonky je napisao/la:Eee, da ste vi ovdje i da je uzmete, mislim da bi se jaaako slagali.vidjela sam tvojeg:zeko2: , presladak je naravno, ali vidim ima isti budni, bistri , lukavi pogled kao moja :D

:D
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Jatza » uto lis 02, 2012 13:58 pm

Predivna je malena!
A isto takvog joj dečka želim :cool:
slika + slika = slika
Jatza
Zečić
Zečić

PostPostao/la zvonky » sri lis 03, 2012 10:14 am

Hvala, vidim da ti vec imas par slatkica :zekoo11: , moja jos ceka, bas nema trenutno nekog tko bi trebao curicu!a prava je mala frajerica :zubko:
zvonky
Zečić
Zečić

PostPostao/la vedi08 » ned lis 07, 2012 13:12 pm

a ako ide u dom bez decka?
Molly slika i Đuro slika <3
vedi08
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zvonky » ned lis 07, 2012 21:08 pm

Vedi, kaj se tice mojeg uvijeta, to je iskljucivo za njegovu srecu, ja sam bila sigurna da ce zeki biti savrseno kod nas, s obzirom da sam imala svakakve zivotinje, ispalo je da sam se ocito malo prevarila(dijete, drugo na putu, laminat i plocice...),kad vec mora iz svog doma onda zelim da ide na bolje..prvo imati ce prijatelja zeca(sto kod mene takoder nemoze), a i ljudi koji vec imaju jednog zeca, svakako znaju sta to znaci i da imaju uvjete i dovoljno ljubavi da pruze mojoj zvoncici, jer u suprotnom si sigurno ne i nabavljali jos jednog zeca.evo probala sam to nekak pojasniti, bez previse detalja, valjda sam uspjela. Nekak si mislil da su tako svakako vece sanse da bude sretnija nego kod mene. :zeko4:
zvonky
Zečić
Zečić

PostPostao/la zvonky » čet lis 11, 2012 10:08 am

Moolimm vas, kaj nitko netreba malo slatko biče za svojeg dečka, Zvončica ja sve draža i šašavija, i sve teže nam je oprostiti se s njom kako vrijeme ide, a nikako nemamo adekvatne uvjete. :zeko4:
zvonky
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lady Stardust » čet lis 11, 2012 10:37 am

Sigurno ce se netko naci, udomljavanja obicno idu u valovima, prvo nis a onda par u dana nekoliko - zato strpljivo i drzim fige
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko Simba » čet lis 11, 2012 10:39 am

Ja tražim curicu za jednog dečka, ali mora biti sterilizirana, a Zvončica je još premlada za to
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

Sljedeća

Natrag na Sretno udomljeni:)

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan