Nisam spavala cijelu noć...baš me strah
Stavila sam joj ručnik i sada je sa mnom na poslu do 11, pa idemo. A sunce malo...držite fige da sve dobro prođe...morala sam podjeliti s vama svoju brigu..nekak mi bude lakše 
Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini
Nisam spavala cijelu noć...baš me strah
Stavila sam joj ručnik i sada je sa mnom na poslu do 11, pa idemo. A sunce malo...držite fige da sve dobro prođe...morala sam podjeliti s vama svoju brigu..nekak mi bude lakše 

ja sam evo relativno friška, moje su bile prije dva tjedna u bubi i evo da te malo smirim, sve je prošlo najbolje moguće... oni su jako stručni i što se toga tiče ne brini se uopće... zečevi ti jako dobro podnose sterilizaciju i kastraciju i meni su u bubi bili rekli da će vjerojatno već idući dan one skakutati i normalno jesti i tako je i bilo.. one su već istu večer normalno jele i pile, a i kugličarile... samo joj danas kad se vrati osiguraj mir i tišinu i pusti ju da sama odredi kad joj se jede, pije ili druži... neka malo odboluje... a vidjet ćeš da će jako brzo ona biti ona stara vesela zekica koja će zecoplesat okolo...
javi obavezno kako je bilo i uopće ne brini...

pa SRETNO, mislimo na vas i sve će biti u redu....šaljemo dobre vibrice za sreću~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

...Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju...
, a zlato moje malo
Sada se odmara....Hvala vam svima što ste bili uz nas

znala sam ja da će sve biti super, vidiš da već papa i piški, to je najbitnije... ma brzo će se ona skroz oporaviti.... samo ju pazi i mazi i pazi da joj je sve prilagođeno sad dok ne može skakati... moje isto nisu mogle uskočiti u kavez taj prvi dan, pa sam im i wc i hranu i vodu stavila na deku kraj kaveza i to sam vratila u kavez tek nakon dva dana kad sam se uvjerila da bez problema uskaču unutra... tako ćeš i ti svojoj to vratiti u kavez kad vidiš da se oporavila... 

onakva sva pospana, pa je nisam htjela gnjaviti. Joj super je sve to prošlo, zlato malo
A Piko ..samo je gleda i vrti se oko gajbice, i sav je veseli
Joj sad kad ljubav procvate 

Sad su još u fazi upucavanja...i on je bježao od nje...ali sad kad je ne budu toliko hormoni pucali, bude mu valjda malo mirnije prilazila
iako mislim da je ni sterilizacija ne može spriječiti u njenim ludostima i divljanju

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.