mislim sva sreća da smo sami nazvali i pitali.. ne želim niti pomišljati kako je onima koji imaju zekane a nemaju net
a gdje možemo kupiti Critical care? malo su mu otečeni testisi al kao što rekoh vet je rekao da to tako mora biti...

Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini

A i sve ostalo što mu treba za probavu.. Definitivno bi ga trebalo nahraniti jer je previše dana prošlo.. 

Danas je papao cc (velika pusa Tini)

bitno da on nesto papa, odmah ce se i brze oporavljati od zahvata. Rekla mi je Tina da jako skgruce zubima. To oni rade ili kada su jako zadovoljni i nesto im jako pase ili kada ih nesto jako boli. U ovom slucaju je bol u pitanju. Na fotki sam vidjela kako to izgleda, jadničku se to sve upalilo dole. Neka mu daju antibiotik dalje. Pitaj koji antibiotik dobiva. U toj vet. ambulanti samo jedna cura zna s kunicima koliko toliko, ali ne znam da li je ona vise uopce dole zaposlena. Uglavnom nakon ove epizode ne treba vise ici k njima sa kunicem.

Osim što su vam savjetovali da mu ukinete hranu dan prije, a jutro pije da mu se ukine voda.. Radi nekog drugog zeke sa riječkog područja radi se o Veterinarskoj stanici Rijeka (dr. Tus)

držite se
.gif)

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.