Reyna, za nju sam te pitala da li mozes da je uzmes.
MOzemo da kupimo tu zecicu i da je eto REyna uzme privremeno ili stalno. Ali to nije resilo problem, nije resilo nista. Doci ce sutra druga i koliko jos toga ko zna. I sta, svakog zeca cemo kupovati i nekome davati, i dokle ce se moci tako... To nije resenje.
I da nije parenje, bit ce nesto drugo, i nece me iznenaditi jos novih tema na temu istog, a vec sam toliko toga napisala sto se mog misljenja tice na tu temu tog pet shopa da nemam reci vise.
Ja razumem sve vas koji se brinete za zeke tamo, a sta da vam kazem kada to jednostavno ne moze da se spreci. Jedna od pojava u ovoj drzavi. Jedna od pojava, kao sto evo par meseci kod mene na institutu nema nekih hemoterapijskih lekova za pacijente... Nema mnoooogooo toga, i pravo da vam kazem ja se nemam snage boriti sa vetrenjacama.
Ovog puta nemamo cak ni jasan razlog da napisemo prijavu a da ne ispadnemo smesni, i da oni to prosto ne opovrgnu.
A ni novine, sta da napisu, mi kazemo mlada zecica, parit ce se, a oni je sklone i kazu nije mlada ili sta vec... U tom pet shopu nisu samo zecevi ugrozeni... A inace i u Pet centru se desavaju takve svari... samo se to krije, tj.srecom je bila cura koja se razume u zeke pa ih je razdvajala i sklanjala. Odavno vise ne radi tamo.
Za ovu zecicu mozemo uciniti to da je Reyna kupi, ako moze,imamo novac koji se skupio za braon zeca, do odluke da li je zadrzati kod sebe ili udomiti i to je to.
A ja vas pitam, kada sutra bude opet neka druga, sta cemo raditi? To se moze desiti za deset, petnaest dana ili dva meseca?
Opet kazem svima koji podizu ovakve teme, na licu mesta mogu da pricaju sa prodavcom, opet i opet, ne da se podizu teme odmah, na licu mesta kada se tako nesto vidi moze se slikati, vise ljudi koji ih bombarduju sa upozorenjima da ne brinu kako treba o zecevima mozda nekome od prodavaca i proradi savest. Jedino se na to mozemo osloniti.
Zabrana prodaje je smesna, procitajte ranije napisano o tom pet shopu. Evo i linka na isti
http://www.starpet.rs/index.php?option= ... &Itemid=11 Covek koji mazi iguanu prosli put je rekao da je bolje da prodaju zeca nego da imaju problema.
Inace, sve na slici deluje mnogo cistije i urednije nego sto je stvarno.