Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
Helga je napisao/la:Tek sad videh da postoji i tema za njega na forumu.
Zeka je kod mene, jede, pije, kaki, piski, luduje.. ja bih bila nervoznija da su me celog dana vozikali, kao da mu se nista nije dogadjalo mesecima se ponasa. Kad se sklonim popne se na zadnje sapice i gleda gde sam, kad pridjem namesta glavicu da ga mazim. Dusa je.
Klio je napisao/la:Helga je napisao/la:Tek sad videh da postoji i tema za njega na forumu.
Zeka je kod mene, jede, pije, kaki, piski, luduje.. ja bih bila nervoznija da su me celog dana vozikali, kao da mu se nista nije dogadjalo mesecima se ponasa. Kad se sklonim popne se na zadnje sapice i gleda gde sam, kad pridjem namesta glavicu da ga mazim. Dusa je.
Eheeeej, od kada tebe nisam videla ovde, mada ni mene nema cesto)) Izgubila sam negde tvoj broj :( Sta je sa Dobijem, kako je on? Jooj, da je maleni curica bas bi bili par
![]()
Helga je napisao/la:Klio je napisao/la:Helga je napisao/la:Tek sad videh da postoji i tema za njega na forumu.
Eheeeej, od kada tebe nisam videla ovde, mada ni mene nema cesto)) Izgubila sam negde tvoj broj :( Sta je sa Dobijem, kako je on? Jooj, da je maleni curica bas bi bili par
![]()
Hej hej! Joj, nekako nikako da nadjem vremena, hah, tj. svratim ovde nekad ali nisam aktivna.. Dobi je super, kastriran je i ima decka (opet su mi rekli da je zenka pa malo sutra), hahah, takodje kastriranog, mi smo jedna velika srecna pederska porodica sada.Hoce me ti decaci, cim sam pristala da pricuvam ovog malisana i pre nego sto videli pol znala sam da je deckic, prosto mora tako.
ars je napisao/la:Hoce me ti decaci, cim sam pristala da pricuvam ovog malisana i pre nego sto videli pol znala sam da je deckic, prosto mora tako.
Helga je napisao/la:Tek sad videh da postoji i tema za njega na forumu.
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.