Ja sam Dragan, a na slici je Homer sa svojim najboljim prijateljem, plisanom navlakom za mobitel.
Homer je star oko 6 mjeseci, preko ljeta boravi na velikoj terasi i tamo mu je jako lijepo, ali kako dolaze hladniji dani moram ga vratiti u moju sobu. Ima veliku gajbicu, a uskoro mu stize i rucno radjena dvokatnica.
Nazalost, imam par problema s njim pa me zanima jel se mogu rijesiti kastracijom.
1. Najveci problem je sto obozava piskiti po krevetu. Cim ga pustim van skace na krevet i uz odusevljenje ispusta desetke kuglica i piski posvuda. Samo zbog toga ga ne mogu pustiti van u sobi bez konstantnog nadzora. Osim toga je jako pristojan i cak ni ne grize kablove koji su mu dostupni. Dusa me boli kad je zatvoren u gajbici i najradije bih da je cijeli dan vani kao preko ljeta, ali ga ne mogu pustati bez nadzora dok se ovo ne rijesi.
2. Ako je zatvoren u gajbici dok sam ja u sobi, nervozno grize ogradu gajbice i lupa s njom dok ga ne pustim van. U zadnje vrijeme to sve češće radi, a nekad me to i probudi rano ujutro pa ga moram pustiti jer ne mogu spavati, pa zaspem a on se popne na krevet i popiski me

3. Nikako se ne da uzimati u narucje. Jako je mazan i obožava se gurati pod ruku i maziti po glavi i trbuhu dok je izvaljen na ledjima, ali cim ga probam podici pocne mahati nogama i panicno pobjegne u gajbicu.
Molim vas da mi kazete hoce li kastracija rijesiti koji od ovih problema.
Isto tako zanima me kolika je otprilike cijena kastracije. Jos sam student pa se ne kupam u novcima, a roditelji bas i nemaju previse razumijevanja za mog malog prijatelja

Hvala na odgovorima i isprike na dugackom postu.