HELP-PUKLA LJUBAV

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

HELP-PUKLA LJUBAV

PostPostao/la Mala sapa » pet sij 25, 2008 19:01 pm

Mala sapa i Pahuljica već 2 mjeseca žive u istoj gajbi. Ona ima oko 5 mjeseci, a Sapa oko 9 mjeseci i on je kastriran. Upoznavanje je prošlo prekrasno i stlno su bili nerazdvojni, ljubili se, grlili, mazili, tiskali jedno uz drugo, ma nešto savršeno....do prije 3 dana...ona naskakuje na njega(to je i prije radila ali njemu nije smetalo) i onda se potuku, počnu režati i Pahuljica cviljeti...ma strašno...sad ih držim razdvojene jer mislim da bi se poubijali...što se dogodilo i što da radim?
Mala sapa
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lady Stardust » pet sij 25, 2008 20:00 pm

Njega nervira sto ga ona naskakuje - sto obicno zna jako iznervirati kastrirane muzjake kad ih teroriziraju nesterillizirane zenke
Rjesenje je da nju steriliziras i onda ih upoznas ponovo
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » sub sij 26, 2008 8:58 am

ja sam ti imala takav slucaj pa ako treba pomoc, kakav savjet ili nesto slobodno se javi :wink:

kod mene je sterilizacija sve rijesila, tako da ti je toplo preporucam, em ces imati zadovoljne malce, em ona nece vise patiti od napada hormona i popratnih simptoma...

pisali smo dosta postova na tu temu, ima i o sterilizaciji i o pripremama tako da se ne moras bojat :)
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Puffy » sub sij 26, 2008 9:01 am

Moja naskakuje Puffija i danas dosta agresivno ako mogu reci :blink: Stavila sam jucer slikice, kako ona to radi, al nis ne cupa, samo hopa....Ne znam ,samo da mi sa 5mj ne pocne maltretirat Puffija, pa da moramo jos jednom prozivljavat bubu, stvarno nemam snage takve ih gledati, nemocne :sad: , ne bubaaaaa :sad: ...drzim fige, da moja nije ko velika poopy, barem sto se toga tice :hm: :wink:
Zadnja izmjena: Puffy; sub sij 26, 2008 9:05 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekica_poopy » sub sij 26, 2008 9:03 am

ha cuj ja ti vec sad mogu reci kak ce to zavrsit :nowink:

nemoj se tako toga bojat, vjeruj mi ovako se samo muci, a onako ce biti sretna, prozivis tih 7 tjedana i bit ce ti lakse...a i puffy bu siroti dobio slom zivaca ako ce ga ona jasiti svaki dan. moja je isto samo naskakivala na pocetku, ali njemu se to nije dopalo pa je onda bilo vraga...
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Puffy » sub sij 26, 2008 9:07 am

Ne, on je flegma, trpi i po par min, al onda sam nekak se izmakne da ona padne, nikakvo rezanje ili grizenje...ne znam :hm: ...nadam se da nece, a i jos ne znam kak ce to biti sa tjeranjem, jel bu se sva pocupala ili ce biti ok..vidjet cemo... :wub:
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekica_poopy » sub sij 26, 2008 9:10 am

ma vidjet ces s vremenom, ali ako naslutis da je bilo nasilja pazi zbilja, pogotovo ako su zajedno zatvoreni kad te nema, jer onda nemaju gdje pobjeci jedan od drugoga. moji su u to doba bili zajedno i to su imali gajbu i predvorje zatvoreno ogradicom, dosta velik prostor da mogu se i istrcat i sve, samo sto nema gdje koji pobjec, znalo je biti da dodjem doma a ono sve prekrenuto svuda dlake svako u svom kutu zadihan, ma uzas, i onda sam ih morala odvajat - jedan u gajbu pa jedan u predvorje, nakon par sati zamjena, i onda tako po par dana dok nju malo ne popusti. tako da ih promatraj
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Mala sapa » sub sij 26, 2008 10:30 am

joj ma koma....dat ću je ja sterilizirati, ali još je premlada i sada mi ih je užasno gledati takve u ratu, a prije su si bili tak dobri...ona je inače uvijek bila mali vražićak tak da kad se tome dodaju još i hormoni...pokušavam biti što više s njima i isto ih puštam naizmjence i čak ih oboje pustim zajedno i malo su mirniji kad sam i ja s njima, ali kad su sami...užas...
Mala sapa
Zečić
Zečić

PostPostao/la salatica » sub sij 26, 2008 18:40 pm

s 5 mjeseci nije premala za sterilizaciju

moje 2 cure su sterilizirane s 4 mjeseca i obje su to puno bolje podnesle i brže se oporavile od Lune koja je sterilizirana s 8-9 mjeseci

mislim da čim se prije odlučiš, prije ćeš riješiti muka i njih i sebe :wink:
salatica

PostPostao/la Mala sapa » sub sij 26, 2008 18:55 pm

dobro onda...pokrenut ću postupak:) za sterilizaciju....izgleda da je to jedino riješenje jer se ona nikako neće smiriti...pali jedino kad joj rukom pritisnem lagano glavu prema podu
Mala sapa
Zečić
Zečić

PostPostao/la salatica » sub sij 26, 2008 19:26 pm

nije to tako strašno :)

riještit ćeš je muka kad joj divljaju hormoni, a po mojoj praksi s vremenom je sve gore i gore
Luna je znala Zorreka tako maltretirati da smo ih držali tih tjedan dana odvojene iako je on stoički trpio, ipak bi se na kraju pobunio protiv terora :D
a ni njoj nije bilo lako...

a i na taj način ćeš joj smanjiti šansu od oboljenja reproduktivnih organa u kasnijim godinama

cure malo teže podnose zahvat nego dečki i oporavljaju se dan-dva duže, no čim su mlađe, oporavak je brži jer se organizam lakše oporavi od zahvata

a onda će nastupiti opet mir i ljubav :wink:
salatica

PostPostao/la Mala sapa » sub sij 26, 2008 19:30 pm

nadam se da će sve dobro završiti...hvala
Mala sapa
Zečić
Zečić

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan