Zeko_Jurica je napisao/la:Leopold te je lijepo pitao i ne mora znati što si ti već o tome pisala - ne znam zašto to odmah okarakterizirati kao "suludo pitanje" - si možda na godišnjem?
pa ja sam mu i lijepo dgovorila, jer pitat bilo koga tko voli kunice i zeli za njih najbolje takvo pitanje je suludo ;)
kakve veze moj godisnji ima s icim? :S
Zeko_Jurica je napisao/la:Možda je nekom vlasniku "fora" gledati kako mu kunić stalno skače po nozi, ali je otvoreno pitanje da li je to i samom kuniću "fora"? Kunići ne govore našim jezikom, pa ćemo teško dobiti direktan odgovor što bi oni predložili da se njih pita, ali svatko može na nekoliko trenutaka zatvoriti oči i staviti se u kožu jednog kunića... imate taj njihov učestali seksualni nagon i stalno morate tražiti nogu nekog "vanzemaljca" po kojoj bi "skakali"... i sad... što je veća muka - taj nagon koji vas ne pušta - ili jedno uklanjanje "tvornice" spermija?
upravo tako ne govore nasim jezikom pa je suludo (divna rjecica

) tvrditi da znas sto oni zele..to je i poanta ;)
od kuda si samo dosao do zakljucka da je to nekome "fora"? :/
najrade bih tebe sada pitala zasto sebi ne uklonis tvornicu spermija, no budem se suzdrzala. suptilno, zar ne?

ne znam kakav odnos ti imas sa svojim ljubimcem no ja tvrdim da mene moj zeko sigurno ne dozivljava kao vanzemaljca ;)
Zeko_Jurica je napisao/la:Znam što bih ja sebi izabrao u takvoj situaciji - ali neka svatko nađe svoj odgovor i donese onu odluku koju smatra najboljom za svog ljubimca.
Becky, sad vidiš da nema univerzalnog odgovora na tvoje pitanje, već samo različitih mišljenja, od onih konzervativnijih, pa do nekih modernijih

upravo tako, uz stavljanje kunica na prvo mjesto ;)
opet ti karakteriziras odgovore kao konzervativne i moderne, iako si negdje gore zakljucio da ne znamo sto kunic uistinu zeli i kakva bi njegova odluka bila kada bi on odlucivao, da mozemo samo nagadati i pokusati shvatiti rjecnik njihovog tjela. ;)
ne nisi doktor, no cesto se izrazavas koda jesi i koda izjave temeljis na znanstvenim cinjnicam ;) a mislim da to nije potrebno, reci zasto si za, ali nemoj molim te tvrditi da kunici zele kastraciju/sterilizaciju, a pogotovo nazivati nas koji smo protiv istih zahvata (osim zbog opravdanih cinjenica koje i potkrijepimo) konzervativnima ;)
Godine: 68.