ne mogu vjerovat, cijelo vrijeme čitam postove i sad sam došla pogledat dal ćeš reći da je bolje, kad vidim ovo
nadam se da sad uživa

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
ne mogu vjerovat, cijelo vrijeme čitam postove i sad sam došla pogledat dal ćeš reći da je bolje, kad vidim ovo
nadam se da sad uživa

bas mi je zao micka maleckog 

žao mi je jako malog zekana 

jel ima začep?
kuglica ima al ne previše...

idem sad kupiti kompot od ananasa dok još trgovina radi, a inače ne šgrguče zubima, ne piški ni ne kaka uopće! trbuščić mi se ujutro činio mekan ali sad pipam i čini mi se trvđi
santaline nemama doma, a ovo ostalo imam. Samo nisam znala što bi prvo... javim situaciju 

bacila se na sijeno, papala je suhu hranu i nadoknadile grožđice koje je propustila
prije sam joj na špricu davala smiksanu jabuku pa je pola prošlo po bradici, pola liznula, a pola štrcnulo po meni, uglavnom sada je sa zadovoljstvom pojela krišku jabuke
sada je još papala sijeno i legla ali vjerojatno je već i umorna... uglavnom nadam se da će se probava sasvim unormalit, jer smo danas dobili mirisno svježe sijeno, a par dana smo bili bez nejga jer ga djed i baka još nisu bili posušili pa ju je možda i to omelo. Samo da ju ne ureknem 
tako da drugu terapiju ni nije dobila. Možda je i ona malo odglumila, tako je jednom nekako vukla nogicu, mislili smo da je povrijeđena i jako se zabrinuli, da bi za dva sata radila maratonske krugove
glumica moja mala .gif)

Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.