daj si malo truda pa procitaj cijelu temu od pocetka pa zbroji 2 i 2 pa onda davaj takve komentare. ja sam isto na pocetku tako skako na sve bez razmisljanja a sad i ja cak ipak malo procitam prije a ako mogu ja moze svatko ipak sam ja najiritantniji ovdje.
ajde ulla zbrajaj malo.
Dala sam si truda još davno kad je tema i počela pa nisam baš skakala, ako možeš primijetit i nešto puno pisala, jer se jako puno toga zna svoditi na rekla kazala. A sad opet nakon svega par mjeseci opet se ista priča svodi u tom pet shopu, poklanjanje bolesnih, ista priča djelatnice. Slike su osvanule iz pet shopa kad je stanje bilo ok i to s mobitela. E pa? Ako te tema ne zanima slobodno ne moraš komentirat i pusti druge da rade šta hoće. Vidim po puno postova da si dežurna svađalica, šta ne možeš se doma svađat pa ti ovdje odgovara plijenit pažnju? Ne tangiraju mene tvoji komentari. Ja sam se za svoje stavove i uvjerenja borila i izborila i nije moju odluku baš netko mogao zaustaviti. Stvar je samo da u ovom pet shopu nisam bila, pa nit vidjela da je malcima grozno, pa ne mogu niš ni reći o stanju dok se sama ne uvjerim, a trenutno radim u Splitu, do sli tjedna, pa ni ne mogu tren trknuti do tamo. Al ljudima koje zanima pomoć ovim malcima smijem dati informacije kojima raspolažem, prijedloge i dobru volju da i ja pomognem. I to je to, a ti samo nastavi bit i dalje najiritantnija osoba na ovom forumu, to tvoje pravo.