Dvije zečice, i još jedna koju ne podnose...

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Dvije zečice, i još jedna koju ne podnose...

PostPostao/la Kiara » uto sij 15, 2008 14:47 pm

Eto, ja nikako ne mogu spojiti Kiaru i Zeusy sa malom Niky...u početku je bilo svo dobro, ali onda je Zeusy počela napadati malu i gristi je...s vremenom i Kiara isto...oni se mogu pošnjofati preko žice(stavila sam da se vide), ali čim niky priđe počinje svađa, i onda se na kraju i Zeusy ugrize Kiaru :sad: Čim kiarić ili zeusy priđu niky, ona bježi, jer se jednostavno boji, a oni trk za njom i grizu je...i tjeraju je sa svakoga mjesta....što da više poduznem :blink:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zekica_poopy » uto sij 15, 2008 14:59 pm

Kiaric, nazalost ja ne bi na tvom mjestu forsirala upoznavanje, posto su sve tri curke. Super ti je ispalo to sto se kiara i zeusy vole a nisu sterilizirane i nisu u rodu. to ti je vec rijetko, ali da ce trecu jos prihvatiti - ne znam. oni ti se raspoznaju njuhom, i naravno cim osjete trecu zecicu medjusobno se napadaju jer se osjecaju ugrozeno i na taj nacin mozes jos dodatno posvadjat njih dvije koje se slazu.
znam da je zalosno da niky bude sama, ali posto ti je situacija takva kakva je i nemozes sterilizirati sve ili onu najagresivniju (makar iz osobnog iskustva ti mogu reci da to ne pomaze - moja poopy i dalje ne podnosi nista sto mirisi na drugog kunica) mozda je najbolje da ne forsiras upoznavanje :sad:

mozda da probas jos jednom pod "kontrolom", tako da ti pazis da niky, ako nejde, nejde...bolje da je sama nego da se tuku
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kiara » uto sij 15, 2008 15:07 pm

zekica_poopy je napisao/la:Kiaric, nazalost ja ne bi na tvom mjestu forsirala upoznavanje, posto su sve tri curke. Super ti je ispalo to sto se kiara i zeusy vole a nisu sterilizirane i nisu u rodu. to ti je vec rijetko, ali da ce trecu jos prihvatiti - ne znam. oni ti se raspoznaju njuhom, i naravno cim osjete trecu zecicu medjusobno se napadaju jer se osjecaju ugrozeno i na taj nacin mozes jos dodatno posvadjat njih dvije koje se slazu.
znam da je zalosno da niky bude sama, ali posto ti je situacija takva kakva je i nemozes sterilizirati sve ili onu najagresivniju (makar iz osobnog iskustva ti mogu reci da to ne pomaze - moja poopy i dalje ne podnosi nista sto mirisi na drugog kunica) mozda je najbolje da ne forsiras upoznavanje :sad:

mozda da probas jos jednom pod "kontrolom", tako da ti pazis da niky, ako nejde, nejde...bolje da je sama nego da se tuku

da očito se mirisi pomiješaju :sad: (to sam već naučila :) )
ne znam, ako opet nabavim četvrtog, to bi bilo malo previše, a opet ne želim je dati, a opet želim je zadržati...probati ću, svaki put i pazim pod kontrolom, ali su prebrzi...ne znam, žao mi ju je, ali ne bih je dala...jer je malo previše da mijenja stalno vlasnike(ni ondje nije bila s nikim)...i još sada dok više ne može biti "normalan" zeko,...mislim radi bubanih nogica :sad:

ne znam ni sama više
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zekica_poopy » uto sij 15, 2008 15:17 pm

tesko je to, pogotovo jer je bolesna, al zato bas bolje da ne forsiras da je ove dve ne ozlijede jos vise.
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Kiara » uto sij 15, 2008 15:21 pm

onda više ni neću pokušavati, ona čitav dan ima društvo mene(a i očito je navikla biti sama, jer nikada nije bila niti s jednim zecom :sad: )
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan