Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
ars je napisao/la:em je njen partner jako teško doživio prelazak u novi dom (moj) pa je postao agresivan prema njoj, pa je i bez njega ostala.
Megy je napisao/la:ars je napisao/la:em je njen partner jako teško doživio prelazak u novi dom (moj) pa je postao agresivan prema njoj, pa je i bez njega ostala.
Pa kaj je bilo s Duškom?
fleshettes je napisao/la:I da ju i danas pohvalim. Cijelo vrijeme se izležava tu oko nas, čeprka po kavezu, jede mi iz ruke, da se maziti uz metodu koju smo razvijale svo ovo vrijeme.. Ja kleknem na pod metar ispred nje, spustim ruku na pod, ona dotrči, ponjuška i vrati se nazad, sjedne i onda ju pomazim prinoseći ruku odozgora, (pa ju mazim dok mi ruka ne otpadne). Jedino tako nema režanja.![]()
Čak je bila mirna dok sam joj pregledavala zube, što je inače drama. Ni od pesa ne bježi.
Ovo je dakle prvi dan da nisam morala provest neko vrijeme na podu kako bi ostatak dana bila opuštena.Me happy.
Sindenis je napisao/la:Cestitam svima na napredcima sa svojim zekama, no ja sa Hugijem ne vidim znacajna poboljsanja od kastracije (27.1.). Ima jos par tjedana da se smiri ili se vraca prvom vlasniku. Ja nemam ideja sta da vise pokusam (nemojte predlagat da legnem na pod i cekam dok me ne izgrize) da bi on bio manje agresivan.![]()
Najvise mi je zao sto se Muki vise nece imat s kim druzit.
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.