dakle, kod mene je oko 2 tjedna... kunic je star sad oko 2 mjeseca... i ne boji se niceg, niti mene, mame, papiga, mraka... jako se udomacio, priviknio se na mene i moj krevet... ali me zanima, da li moze biti toliko hiperaktivan ??
kad udjem u sobu, odma stane na 2 noge i dodje do ruba kaveza, a kad se piblizim pocne me lizati... onda stane pred vrata kaveza, i ceka da otvorim... i kad ga uzmem u ruke i stavim na krevet, on zna po 2 sata skakat, bacat se, (samo cekam kad ce salto izmisliti =), trčati s jedne strane kreveta na drugi, njuskat, skoci na pod i istrazuje sobu...
i jednostavno ne prestaje, ne umara se... nakon 2 sata on i dalje odjednom skoci u zrak, zamahne glavom, otrci u sekundi i nazad, skoci bocno, i sjedne mi pored ruke ili lica i samo me liže... par minuta, onda opet otrci onakav krug, pa se vrati sjedne i liže me... i primjetio sam da svaki put kad me lize ocima gleda u lice, a ne ruku ili nogu, i kad ga pocnem ceskati po glavi namjesta se da prst bude ne obrazu... i obozava da mu rukom prevučem krug od nosa do repa

nisam ga nikad vidio da spava onako da legne na bok, da se izvali kao covjek

jel ima bolest hiperaktivnost, da li se igra je jos beba, ili je samo sretan ?
hvala