dakle, kod mene je oko 2 tjedna... kunic je star sad oko 2 mjeseca... i ne boji se niceg, niti mene, mame, papiga, mraka... jako se udomacio, priviknio se na mene i moj krevet... ali me zanima, da li moze biti toliko hiperaktivan ??
kad udjem u sobu, odma stane na 2 noge i dodje do ruba kaveza, a kad se piblizim pocne me lizati... onda stane pred vrata kaveza, i ceka da otvorim... i kad ga uzmem u ruke i stavim na krevet, on zna po 2 sata skakat, bacat se, (samo cekam kad ce salto izmisliti =), trčati s jedne strane kreveta na drugi, njuskat, skoci na pod i istrazuje sobu...
i jednostavno ne prestaje, ne umara se... nakon 2 sata on i dalje odjednom skoci u zrak, zamahne glavom, otrci u sekundi i nazad, skoci bocno, i sjedne mi pored ruke ili lica i samo me liže... par minuta, onda opet otrci onakav krug, pa se vrati sjedne i liže me... i primjetio sam da svaki put kad me lize ocima gleda u lice, a ne ruku ili nogu, i kad ga pocnem ceskati po glavi namjesta se da prst bude ne obrazu... i obozava da mu rukom prevučem krug od nosa do repa

nisam ga nikad vidio da spava onako da legne na bok, da se izvali kao covjek
jednostavno kad je u kavezu razmjesta sijeno, onu rolu od wc papira, ili kunja, sjedne a glava mu je malo iznad poda... nema onog tipičnog spavanja, pogotovo ne kad je vani jer mislim da mu nikad nije dosta... pustam ga najmanje 2 puta dnevno po sat dva ujutro i navecer, ali vecinom kad sam u sobi igram se s njim... i nije mu dosta :sjel ima bolest hiperaktivnost, da li se igra je jos beba, ili je samo sretan ?
hvala

. Kad malo "ostari", faliti će ti ovi dani.