kaca1992 je napisao/la:jer zecevi zaboravljaju sve svake druge sekunde.
Ovo je apsolutna ne istina i vjeruj mi da ti zeko jako zamjeri ako si ga "prebila"...jednostavno nema vise povjerenja u ljude!
Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
kaca1992 je napisao/la:jer zecevi zaboravljaju sve svake druge sekunde.
kaca1992 je napisao/la:DA li moze neko da mi kaze sta da radim sa svojim zekom, zenka je, stara godinu i 3 meseca. kada je imao 5-6 mes i kada sam ga pustila u dvoriste da se igra, sakrio se iza jedne komode i nije hteo da izadje, jedva sam ga izvukla i tada sam ga prebila, posle toga je poceo da me napada, kada ga pustim, kad mu stavljam hranu u kavez, kada otvorim kavez pocne da reze, sapama napada, i ne samo mene, nego bilo koga. DA li moze neko da mi kaze sta da mu radim? Da li veterinari mogu nekako da mi pomognu? Svaki dan mi izgrebe, cak imam i oziljak dug oko 10 cm. dok ga uzimam u ruke, otima se, grebe, reze, cvili, i tek kasnije u toku mazenja se smiri. ali cim ga pustim gleda da pobegne i krije se u cosak.
kaca1992 je napisao/la: jeste kad idu na dresuru kucici sta rade nego da ih biju
kaca1992 je napisao/la:Ma ajde, bre koji ste vi davezi, jeste kad idu na dresuru kucici sta rade nego da ih biju, drugo ja je nisam ubila, jer da sam je jako udarala ona bi umrla, po dupence sam je udarila slabo par puta. ako mene i moj miris mrzi, zasto to radi svima zivima? Sve me plasi vi ste veliki ljudi, sta li jedete ono sto ne treba!
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.