Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Klio je napisao/la:Odakle si? Gde si kupio zeca i kada? Da li zivite kao podstanari i da li imas uslova drzati zeca ma kakva sutuacija dosla?
Meni nekako lici da niste svesni u sta se upustate i ukoliko ovo bice ne volis sto posto i ukoliko ti nije prirastao za srce bez obzira na njegovu velicinu, uskoro cemo imati situaciju da udomljavas istog zbog raznih razloga.
Zeka raste do skoro 7 meseci svog zivota. Ovaj mi ne deluje da je patuljko, ali slika cesto moze da prevari.
Isto tako sam se ja brinula da li je moj prvi zec patuljasti i bila u soku kada mi je neki nedobudni prof.na vet.faxu rekao da ce porasti do 5 kg... Sada da je deset puta ovoliki, toliko ga volim da me je bas briga.
Naprotiv, bio bi mi sladji da je veci ali ima svega 1 500gr. Imam tri mala zeca i jako zavidim svima onima koji imaju veeelike.
. Ima i ljubavi mozda i previse, strah me da mu ne bude nesto posto je ceo dan sa ljudima svi ga grle gnjave...
... Pa otprilike znamo sve sto je potrebno. Trenutno jede sve. Slamu neku, neko cvece gricne i malo zelene sveze trave malo kupusa, zelenu salatu ne dajemo jer sam cuo da ne valja... A i vodu ne pije nesto mnogo, jel to treba da me brine?

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.