Koki i Eko iz Sarajeva traze dom - OSTAJU KUĆI :)))

Ovdje možete pronaći sve teme sa sretno udomljenim kunićima:)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Re: Koki i Eko iz Sarajeva traze dom:((

PostPostao/la Pupica » pet lis 29, 2010 22:41 pm

kristinans je napisao/la:Jako su lepi,ali zaita ja ne bi nikad dala zivotinjice zbog toga sto ima psa.Vredi pokusati mozda se bas pas bude slagao sam malisanima naravno uz veliku opreznost i nadzor,ili ako ti udomis zekane neka on udomi psa pa ste na istom.po meni nije u redu ovo zao mi je zekana jako.Meni je moj decko poklonio zeku i hvala mu na tome ali on ga uopste ne voli ne slazu se ali ja ga ne bi dala nizasta na svetu jako sam se vezala za zekana pa kud i ja tu i on ako ne moze on necu ici ni ja. I da ne moj misliti da te osudjujem samo mi je zao zecica jako.

bravo...neka i on da psa onda.
Pupica
Kunić
Kunić

PostPostao/la bijeli kunić » pet lis 29, 2010 22:50 pm

ovdje stvarno ima svakakvih razloga zašto se kunići udomljavaju..mislim da pola njih nije ni pružilo nit se potrudilo da zadrže kuniće.. ja osuđujem takvo ponašanje jer smatram da osoba koja nabavi ljubimca treba dobro razmisliti hoće li biti sposobna za takvo nešto.. a ne ja se selim moram dat kunića,, ja puno izbivam iz kuće pa moram dati kunića, mama mi neda kunića više jer smrdi i tako stalno...dajte ljudi ako volite životinje a ne možete ih imati , nemojte ih nabavljati pod svaku cijenu pa poslije ne znate što bi s njima..
bijeli kunić
Zečić
Zečić

PostPostao/la kristinans » pet lis 29, 2010 23:07 pm

Pupica je napisao/la:
kristinans je napisao/la:Jako su lepi,ali zaita ja ne bi nikad dala zivotinjice zbog toga sto ima psa.Vredi pokusati mozda se bas pas bude slagao sam malisanima naravno uz veliku opreznost i nadzor,ili ako ti udomis zekane neka on udomi psa pa ste na istom.po meni nije u redu ovo zao mi je zekana jako.Meni je moj decko poklonio zeku i hvala mu na tome ali on ga uopste ne voli ne slazu se ali ja ga ne bi dala nizasta na svetu jako sam se vezala za zekana pa kud i ja tu i on ako ne moze on necu ici ni ja. I da ne moj misliti da te osudjujem samo mi je zao zecica jako.

bravo...neka i on da psa onda.

Mislim da je logicno to ako ona mora dati ljubimce koje voli pa neka se i on onda odrekne psa.I sta ce biti sa kunicima?
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Pupica » pet lis 29, 2010 23:09 pm

pitanje je koliko ih voli kad ima tako glupe razloge...al nije moja stvar.
Pupica
Kunić
Kunić

PostPostao/la kristinans » pet lis 29, 2010 23:22 pm

Ja iskreno se nikada ne bi mogla odvojiti od zivotinje ma sta god se desilo.Ali je mozda kod nje preovladala ljubav prema decku a ne prema ljubimcima ali necu da ulazim u tudju intimu samo mi je jako zao sto ce ici na udomljavalje a nista nisu krivi i ko zna gde ce otici...
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la warped » sub lis 30, 2010 12:03 pm

Pa već ste sve tri poprilično ušle u njenu intimu. Da ih ne voli sigurno ih ne bi bila spremna voziti bilo gdje samo da nađu dobar dom, između ostalog. Nije baš da ih izbacuje na ulicu, niti da ih je imala dva tjedna i sad ih šalje dalje.

Bilo bi lijepo da budete malo obzirnije.

Sigurno da mi ne znamo cijelu priču. A reći 'neka onda i on da psa na udomljavanje' je po meni puno gluplje nego što je taj njen razlog udomljavanja glup. To bi bila čista stvar principa, 'zašto bih se samo ja žrtvovala', nebi bilo za ničiju dobrobit.
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Pupica » sub lis 30, 2010 12:21 pm

što god bilo razlog je glup :hm:
Pupica
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko Simba » sub lis 30, 2010 14:44 pm

Cure dosta je bilo. Ovakve rasprave možete voditi u dubokoumnim raspravama gdje je dozvoljeno blebetati sve i svašta. Ovdje samo spamate temu.
Nismo svi isti i nemamo svi iste uvjete niti poglede na život. Koliko vidim bekac je napravila sve da zekani imaju što bolje uvjete. Raspravljati na ovaj način o nečijeim razlozima stvarno nije potrebno, barem ne u oglasima.
Nadam se da je tome kraj.
Nadam se da će moderator obrisati vaše nepotrebne postove
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Stela » sub lis 30, 2010 15:07 pm

Sta se desava sa ovim zekanima? :zeko4:
Ja bi ih stvarno zeljela udomiti i pisala sam na mail adresu ali od njih ni traga ni glasa :sad:
Stela
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko Simba » sub lis 30, 2010 15:40 pm

Vjerojatno nije vidjela mail još, nadam se da će ti se uskoro javiti :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la maja19922 » pon ožu 14, 2011 23:54 pm

ja sam iz busovače i želim ih nemam opče kunia i pišem vima al niko ništa da mi odgovori pa daj te a kod mene bi imali najbolji dom na svjetu i najboljeg veterinara
maja19922
Kunić
Kunić

PostPostao/la martina » uto ožu 15, 2011 18:45 pm

ja mislim da ovaj oglas vise nije vazeci...samo pogledaj kad je vlasnica sto daje na udomljavanje zeke bekac zadnji put usla na forum...prije vise od pola godine... :wink:
R.I.P. Slatkica :(
Lijepo spavaj najdraze moje...puno te volim...
martina
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la maja19922 » uto ožu 15, 2011 22:28 pm

ma nema veze evo u dogovoru sam za malenu LANU prekrasnu curicu
maja19922
Kunić
Kunić

Prethodna

Natrag na Sretno udomljeni:)

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.