Kad postajemo ''crazy bunny person''?

Šega, šala, pošalica, komika..vezano ISKLJUČIVO uz zekače:D

Moderator/ica: vini

Re: Kad postajemo ''crazy bunny person''?

PostPostao/la frka » uto tra 20, 2010 10:36 am

;D ;D ;D ;D
idem si odmah to složit! ljudi na poslu će se oduševit, ovdje ionako nitko nije normalan :D
frka
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la piknjica » uto tra 20, 2010 12:13 pm

haha, ovo je definitivno za naj crazy bunny osobu :P ;D ;D ;D ;D
slika ...Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju...slika
12.11.2009.-2.11.2016.
piknjica
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Lady Stardust » uto tra 20, 2010 13:10 pm

tinka je napisao/la:ma mislim da su sve naše mame jednake po tom pitanju.... moja kad je svojim babama na poslu pokazivala fotke od tine i tonke, samo su ju blijedo gledale... a ona sva sretna pokazivala "njene unučice"... ona je jadna skužila da je to malo čudno, pa me počela u zadnje vrijeme gnjavit da kad se mislim bacit na pravu djecu... a ja stalno govorim da su meni moje dvije curice dovoljne... ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lady Stardust » uto tra 20, 2010 13:11 pm

dHarma je napisao/la:Niste culi za novi CBP style??? :blink:

Svi kod frizera!!! CBP frizura je novi wooow :D svi je morate imati!!!

slika

HAHAHAHH ja bi jos samo kosu skupila i ostavila mali repic od iza :)
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la jolanda » uto tra 20, 2010 13:22 pm

hahhahahahahah ;D

ne znam da li se vama deshava kad odete kod nekog i sada vidite lepo na podu kabl od laptopa, od interneta, od punjacha...i ja kad to vidim odmah pomislim 'daj da sklonim, pojeshce zechevi' i onda se u trenutku setim da nisam kod kuce ;D

to mi se svaki put deshava :rolleyes:
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la dHarma » uto tra 20, 2010 14:13 pm

jolanda je napisao/la:ne znam da li se vama deshava kad odete kod nekog i sada vidite lepo na podu kabl od laptopa, od interneta, od punjacha...i ja kad to vidim odmah pomislim 'daj da sklonim, pojeshce zechevi' i onda se u trenutku setim da nisam kod kuce ;D

;D ;D ;D to ja radim ;D

I najjace je to sto zamisljam kako Spajk ili Mia napadaju te iste kablove.. i jos se uspanicim "jooj sta ako ih drmne struja"..
i onda glupaca skontam da nisam kuci :P

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la dollypony » uto tra 20, 2010 14:52 pm

;D ;D ;D ;D ;D ;D ovo jos nisam pomisljala ali evo sad kako sam procitala, garantovano ce i na mene preci :rolleyes: ;D
slika Mila slika
dollypony
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Raul » uto tra 20, 2010 15:31 pm

Mene to hvata po skoli, uvijek gurnem stolicu da ne skoci na stol preko nje, kad vidim otvorena vrata prema van se cimnem da ne zbrise i tako.... Sve na sekundu, ofkors :D
:ni:
Raul
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Megy » uto tra 20, 2010 23:30 pm

Mislim da bi naš najdraže majke trebale dobit svoju posebnu kraticu ipak su one skroz druga vrsta CBP-a i mislim da su u većem problemu od nas.
Zamislite ovo moja je meni maloprije rekla da će mi jedan dan servirat sijeno za doručak jer sam zaboravila kupit Tobyu hranu (ima još za sutra ujutro) I odma ga je otišla
mazit i pričat mu da se ja ne brinem za njega...majke mi sam nekad ljubomorna na tog zeca

I tate isto trebaju dobit svoju kraticu, oni su još gori od mama. Moj je neki dan išo reć susjedu da ili nauči pse da ne laju na Tobya (dva Rhodesian ridgebacka) ili da ih ne pušta u vrt dok je on vani jer neželi da ima traume zbog njegovih pasa.
Ljubav je pobjeda mašte nad inteligencijom!
17
Toby & Anđa :zeko3:
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Megy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la tinka » sri tra 21, 2010 7:29 am

haha, tatek ti je zakon! ;D hm, moj nije nešto previše zagrijan za moje curke, on je previše opterećen sa svojim mačkom (bubimirom), ali zato mama sve nadoknadi! :zeko7: :zeko8:
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Megy » sri tra 21, 2010 7:58 am

Ma super je on :zmirko: najbolji na svijetu. Što je najbolje susjed je rekao da nema problema za pse jer ionako ne vole baš bit u vrtu :lud: ...Toby je šarmirao pola ulice haah.
17
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Megy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la frka » sri tra 21, 2010 9:39 am

moj slučaj bi možda mogao zaslužiti i posebnu temu pod nazivom "beyond CBP: real psychiatric cases" :lud: :sad:

evo priče: frkče je oduvijek bio moj mazuljak i moj bebić koji se obožavao nosat okolo ko malo dijete i mazit se do neba i nazad.
do nedavno. naime, dobili smo još jednog člana, malog dečka, koji u nedostatku prostora obitava u kućici smještenoj na mom krevetu i frkica je prisiljen gledati malenog i mene kako se navečer (nakon što pospremim starosjedioce u njihovu kućicu) igramo i mazimo na krevetu.
od tad me ne želi više pogledat. neda se dirati, neda se nositi, neda se češljati, neće mi više jest iz ruke, omiljena zabava mu je napadanje i griženje mojih gležnjeva, a kad se vratim s posla i dotrčim do njegove kućice, OBAVEZNO mi okrene guzicu i pri tome uspijeva postići da to izgleda beskrajno uvredljivo.
sinoć sam ga uhvatila na jednom nezgodnom i visokom mjestu, i krenem ga mazit sva sretna što mi nema kamo zbrisat, a na to moj frka počne režat, lupat nogama, sav se uspaničio, iskolačio oči, a na kraju je htio skočit s preko metra visine na parket samo da ga više ne diram - radije bi se polomio nego mazio.

čini mi se da se apsolutno nikad u životu nisam gore osjećala - mislila sam da ću ostat na mjestu mrtva od tuge.
tulila sam i cmizdrila doslovno cijelu noć (u četiri ujutro sam mijenjala jastučnicu jer je bila potpuno promočena od suza).

ja sam beznadno, smrtno, beskrajno i nesretno zaljubljena u svog zeku.
:kmeee:
frka
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Megy » sri tra 21, 2010 10:09 am

a zašto ne probaš nać dom bebaču?
17
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Megy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la tinka » sri tra 21, 2010 10:48 am

a siroče malo, pa on je ljubomoran! :wub: :zmirko:
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la frka » sri tra 21, 2010 11:36 am

Megy je napisao/la:a zašto ne probaš nać dom bebaču?

a ne znam ni sama :sad: , trebala ga je uzet moja rodica al se malac razbolio i lječenje je dugo trajalo a rodica se u međuvremenu isprepadala zdravstvenim raspravama koje sam joj naredila da pročita i odustala od zeke.
tek nedavno su se gljivice povukle i sad bi možda mogao ići na udomljavanje al tak mi je žao bebčeta zbog svih tih trauma i kupanja u oronazolu da ga nemam srca sad još i selit nekam. ma ne znam. i gazda će me ubit ako ga skuži - sad kad dolazi po lovu, sakrijem malenog u kupaonicu :sad:
a žiži ga pokušava pojest kroz rešetke.. al ono što mi je najčudnije je to što frkica stalno, al stalno visi na krevetu kraj malca i samo ga njuška kroz rešetkice ne pokazujući apsolutno nikakvu agresiju, čak tjera žiži od njega, pa pleše li ga pleše kraj malog (dok ovaj isto pleše u svojoj kućici) - nikad prije frkica nije toliko plesao. ma sve mi je to čudno i uopće ne znam šta da radim :sad:

oprostite na oftopiku :zeko4:
frka
Zekonja
Zekonja

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zekina Rupa

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan