idem si odmah to složit! ljudi na poslu će se oduševit, ovdje ionako nitko nije normalan

Moderator/ica: vini

...Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju...
tinka je napisao/la:ma mislim da su sve naše mame jednake po tom pitanju.... moja kad je svojim babama na poslu pokazivala fotke od tine i tonke, samo su ju blijedo gledale... a ona sva sretna pokazivala "njene unučice"... ona je jadna skužila da je to malo čudno, pa me počela u zadnje vrijeme gnjavit da kad se mislim bacit na pravu djecu... a ja stalno govorim da su meni moje dvije curice dovoljne...

dHarma je napisao/la:Niste culi za novi CBP style???![]()
Svi kod frizera!!! CBP frizura je novi wooowsvi je morate imati!!!

jolanda je napisao/la:ne znam da li se vama deshava kad odete kod nekog i sada vidite lepo na podu kabl od laptopa, od interneta, od punjacha...i ja kad to vidim odmah pomislim 'daj da sklonim, pojeshce zechevi' i onda se u trenutku setim da nisam kod kuce![]()
to ja radim

ovo jos nisam pomisljala ali evo sad kako sam procitala, garantovano ce i na mene preci

hm, moj nije nešto previše zagrijan za moje curke, on je previše opterećen sa svojim mačkom (bubimirom), ali zato mama sve nadoknadi!

najbolji na svijetu. Što je najbolje susjed je rekao da nema problema za pse jer ionako ne vole baš bit u vrtu
...Toby je šarmirao pola ulice haah.

Megy je napisao/la:a zašto ne probaš nać dom bebaču?
, trebala ga je uzet moja rodica al se malac razbolio i lječenje je dugo trajalo a rodica se u međuvremenu isprepadala zdravstvenim raspravama koje sam joj naredila da pročita i odustala od zeke.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.