Pored zeke nesto sto mi uljepsa svaki dan su moje dvije mace i dva papagaja...

Prva u moj dom je dosla moja maca Martina...kad sam se uclanjivala na ovaj forum ona je lezala kraj mene tako da sam bas njeno ime stavila kao svoj nick ovdje...Martina je stara osam godina i to je jedna prekrasna macka koja bi sve,ali bas sve na ovom svijetu dala za samo malo mazenja...Ne voli bas da bude zatvorena u kuci...vise voli da seta po dvoristu a nije rijetkost da je nadjem kod svojih komsija...

Ovo je ona

Uploaded with ImageShack.us
Poslje nje u moju kucu,prije tri godine su dosla dva mala papagaja,tigrice,Gugi i Ella...kad su tek dosli bili su stari nepuna cetri mjeseca a sad su to veliki i veoma glasni krestavci...

Ako se slucajno na njih ne obraca paznja tako jako se deru da je nemoguce ostati u toj prostoriji...stalno si salju pusice,cmacu se,stalno ciste jedno drugog a zenka nikada ne silazi do posudice za hranu nego je uvijek on hrani...ona kao neka mala gospodja samo uziva...ovako nekako izgledaju njih dvoje

A sada njihove prave slicice

Prije par mjeseci dok sam setala sa svojom prijateljicom naisla sam na grupu djece (koja su imala oko 10-tak godina) koja su se necim "zabavljala".Prisla sam da vidim o cemu se radi kad imam sta i viditi...uzeli malo mace i bacaju ga,vezu u neku kesu,izvode svakakve "eksperimente" na njemu...

Danas,nekoliko mjeseci kasnije mace je potpuno zdravo i ugojeno i PRESLATKO...

Zove se Medena i evo i jedne njene slicice

To su bile moje zivotinjice...ljubavi moje male...saljemo vam puno pusa i pozdrava