kunića sam dobila od dečka a on ga je kupio od uzgajivača, i ispada da mu je frajed ili dao ili podvalio krivog...
u biti sam čitala još po forumu i mislim da ima lažnu trudnoću, jer stalno kopa i ubiti me ugrizla kad sam išla s rukom u kavez. ne bi htjela d aje nesretna kod mene, brinem se o njoj, i volim je, treba možda više strpljenja...
ne znam dal da je na silu uzimam u ruke, makar mi se to ne čini kao dobro rješenje...kaj vi mislite?
evo slike (NOVA SAM TU, PA NE ZNAM KAK SE STAVI SLIKA, AKO MI MOŽE KO RECI, PA CU STAVITI LINK S FEJSA SLIKA KOJA JE GORE...)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150165344634508&set=a.434273774507.226195.821809507&type=1&theaterako netko zna koja je to pasmina nek mi kaže!
kaj da još velim za nju...obožava gristi kablove i to me neizmerno ljuti jer mi je već uništila tolko toga...ne piša mi baš okolo, zna da mora u kavez...
i mislim da me se boji malo jer nekad ježi od mene jer misli da ću je uzeti u ruke...i samo d ajoš velim da sam ju jednom uzela u ruke na silu i pol sata je bila uplašena i onda s eopustila skroz meni u krilu...pa onda jel to znaci da ju mogu na silu uzeti u ruke ili radije ne?