Kako da znam ?

Sve o parenju, trudnoći, bebama, kastraciji, sterilizaciji...

Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini

Re: Kako da znam ?

PostPostao/la altan » sub kol 27, 2011 22:51 pm

Ne razumijem zasto bi ih pario? gdje ces drzat sve te kunice? oni ce se tako parit u nedogled? nisu mali..kunica od 5 mjeseci moze imat mlade!!! muzjak je spolno zreo vec sa neka 3 mjeseca!!! to sto se sad nisu potukli ne znaci da nece..a ako se potuku moglo bi biti fatalno..bolje je odvojit muzjake i kastrirat ih jer inace sve nema smisla..ako ih imas zbog svog gusta onda ucini ono sto je najbolje za njih..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la altan » sub kol 27, 2011 22:57 pm

viewtopic.php?t=619
viewtopic.php?f=17&t=5826
uglavnom nemoj ih parit jer ne znas nista o tome..nije to samo tako..tu veliku ulogu igra i genetika..ne znas nose li tvoji kunici neke genetske bolesti koje mogu prednjet na podmladak i jos puno puno toga..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Lavic » sub kol 27, 2011 23:04 pm

Lavic
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » ned kol 28, 2011 0:19 am

Lol hvala na upozorenjima al ja cu ipak napraviti kako ja hocu jel tako ;)...mislim da se tu nema vise sta reci,sretno kunicima.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la tracybrser » uto kol 30, 2011 3:38 am

A sad kad su odvojeni, daj pliz procitaj malo one linkove sta smo ti dali, jer ako budes neinformiran kad zecica bude skotna i okoti, imat ces milijun i jedno pitanje na koje ti se nece moci odgovoriti u tako kratkom roku
tracybrser
Kunić
Kunić

PostPostao/la mala_zečica » uto kol 30, 2011 13:14 pm

Anby je napisao/la:A sad kad su odvojeni, daj pliz procitaj malo one linkove sta smo ti dali, jer ako budes neinformiran kad zecica bude skotna i okoti, imat ces milijun i jedno pitanje na koje ti se nece moci odgovoriti u tako kratkom roku :wink:

tracybrser je napisao/la:A sad kad su odvojeni, daj pliz procitaj malo one linkove sta smo ti dali, jer ako budes neinformiran kad zecica bude skotna i okoti, imat ces milijun i jedno pitanje na koje ti se nece moci odgovoriti u tako kratkom roku

meni nikako nisu jasni ovo novi forumaši što sole pamet tuđim postovima... :rolleyes:
slikaslikaslikaslika
mala_zečica
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » uto kol 30, 2011 13:28 pm

Mislim da je to do foruma nesto,vec se u zadnjih par dana vise puta desavala ovakva stvar,da se postovi cak stari nekoliko godina samo ponove a korisnik tvrdi da ih nije napisao.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko Simba » čet ruj 01, 2011 10:02 am

Zašto ih pariš? Molim te obavi kastraciju i sterilizaciju kod veterinara koji ima iskustva i onda ih možeš spojiti zajedno. Parenje kunice više puta za redom može dovesti čak i do smrti. Nemoj se igrati tim stvarima. Moraš također biti upućen u njihovu genetiku, nikako se ne smoji pariti različite vrste..... Ima tu jako puno toga, to nije igra
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

Prethodna

Natrag na Zeko Podmladak

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan