Jura je napisao/la:kog vraga kunići jedu kad žive u prirodi!?
Bilje koliko ja znam...travu, lišće, kupine itd. a najvise se znaju uvuc ljudima u vrt pa smazu sta stignu...za njih se kaze da su velike stetocine

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
Jura je napisao/la:kog vraga kunići jedu kad žive u prirodi!?
Jura je napisao/la: Hef piša samo u wc na pelete ili pljevinu, a na tome se ništa ne vidi.![]()
BlueSea je napisao/la:Pozdrav. Imam jedno pitanje. Imam malog zeku, ima oko 3 mjeseca. Zanima me koliko otprilike mu smijem davati dnevno hrane? Koliko god da mu stavim, on pojede. Sijeno mu dajem u neogranicenim kolicinama.
BlueSea je napisao/la:Hvala Vam na odgovorima. Zekica fino napreduje, dajem mu otprilike hranu kako mi je Anby rekla. Ima li iko iskustva sa dm-ovom hranom za kunice? Ja sam mu kupila prosli put i jeo je.
http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/deinbestes_home/produkte/deinbestes_produkte_nager/deinbestes_produkte_nager_hauptfutter/31156/deinbestes_menue_fuer_zwergkaninchen.html
Anby je napisao/la:Naruci iz Zg, to ti je najjeftinija i najbolja opcija...ja svojima tako narucujem...npr. Rebalans od Versel Lage (koja je jedna od najkvalitetnijih marki hrane za kunice) od 10 kg za dvoje uhonja mi bude oko 4-5 mjeseci a dodje me oko 300 kuna...i manje...
buduci da ti je zeko jako mali, mozes mu potraziti hranu za juniore od Versel lage, Cuni Junior Nature
http://www.su-dal.hr/male_zivotinje_glodavci/zecevi-kunici.php
odavde ja narucujem![]()
Izbjegavaj hranu koja ima puno zitarica, a one za papige, miseve i zamorce nemoj mu davat... ako nemozes naruciti ovako, pokusaj u Sjemenarnoj naci hranu, ponekad bude, znam da u Mostaru ima neke, nije Versel Laga ali je opet bolja od nekih sto su pune kukuruza...
Ziggy je napisao/la:Postoji cuni complite, sta je to rebalans? Neka nova linija hrane?
Jel mi Moze netko reci, ova hrana sta se narucuje to je iste kvalitete kao versele laga u
Pet centru? Sam je ovako prek neta jeftinije ili kako?
Mislim da je u pet centru pol kile 28kn peletirane hrane ://
A sta su to za naruciti samo tako velika pakiranja od 10kg? Ne
Jel ima manja pakiranja?
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.