Nuni traži curu

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Re: Nuni traži curu

PostPostao/la Zec Vice » ned ožu 04, 2012 8:18 am

sanjita je napisao/la:http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=96

Santaline,prodigesta i takvih stvari iskljucivo za njih nema kod vas sigurna sam. Neznam gdje mozes to nabaviti jer mislim da Split nema pet centar. Nabavi ovo sto mozes,u humanoj apoteci,jos bi ja gore medju ovo podvuceno crvenim dodala i kapi Sab simplex kad je nadim u pitanju. Molim te sjedni sa roditeljima i zamoli ih da ti to nabave,sama novac nemas a zecevima te stvari doslovce spasavaju zivot. Cak i ako se hitna situacija nikad ne desi,to se mora imati kod kuce jer se hitne situacije uvijek desavaju bas onda kad su sve apoteke zatvorene. Ja znam da sve dalje ovisi o roditeljima ali se nadam da ce biti razumni i nadam se da ti se sve ovo ne govori uzalud na ove 3 stranice. Nadam se da imate nekakav pet shop ili vet. ljekarnu tamo u Imotskom,mozda se mozete dogovoriti sa prodavacem da vam nabavi ovo sto se nemoze u humanim ljekarnama nabavit.

split ima pet shop i zoo city..za pet centar nisam sigurna,govorili su da se treba otvoriti a sad dal je,neznam
slazem se tu da se treba dogovoriti s mamom u vezi ljekova.
bude li sto potrebno u ljekarni a toga nema,mozda moja rodica koja ondje radi uspije nabaviti nesto,vec je nama neke kreme pa mislim da bi mogla i te ljekove.
Zec Vice
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Iva » ned ožu 04, 2012 10:31 am

hvala sanjita imamo pet shop koji rijetko radi ali imamo vet. ljekarnu pa ću vidjeti što ima u njoj
slika
Nuni :zeko3:

«Don't mess with Nuni.» sloganizer.net
Iva
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la sanjita » ned ožu 04, 2012 11:31 am

Nemoguce da sab siplexa,aktivnog ugljena i takvih stvari nema....kad sam ja zvala vasu apoteku u Imotskom kad se ono desavalo zena je rekla da imaju sve od navedenog. Rivanol i alkohol takodjer obicne apoteke. Sprice vam kostaju po par lipa. Dakle sto prije u kupovinu,to fakat nije skupo...a ovog ostalog tako i tako nema u humanim apotekama. Malt pastu za kunice ste isto rekli da nemate ako se ne varam,uzmite malt pastu za macke,trebalo bi biti. Dakle raspitat se,provjerit gdje cega ima,u ducanima imate ananas,to je najmanje sto mozete. Ja bih na vasem mjesti dogovorila da mi se nabavi Santalina i prodigest u pet shopu,puno prodavaca to radi kad nesto treba a oni nemaju a sad,vi najbolje znate. I to vam sve traje mjesecima cak i kad se daje preventive radi,recimo Prodigest.
Zadnja izmjena: sanjita; ned ožu 04, 2012 11:52 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Iva » ned ožu 04, 2012 11:52 am

zapisala sam ljekove koje trebam imati i pokušat ću ih naći a dosta ih ću sigurno naći,malt pastu imam al za mačke,ja sam je davala nuniju za vrijeme velikog linjanja
slika

Iva
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la cuki23 » ned ožu 04, 2012 12:12 pm

Isto tako PC ti ima online trgovinu i platiš pouzećem...dakle i prodigest i rodikolan i sitnice koje tamo ima su ti isto dostupne...Cres nema ni jedan pet shop pa nam je opet to dostupno.
cuki23
Zečić
Zečić

PostPostao/la Zec Vice » ned ožu 04, 2012 18:19 pm

imam i ja malt pastu za macke,dajem je svom macku i vici u vrijeme linjanja,a ovo od ljekova vec dosta stvari imam u kuci,npr. sab simplex i aktivni ugljen ovo ostalo cu nabavit za svaki slucaj.
Zec Vice
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Iva » ned ožu 04, 2012 20:06 pm

cuki23 je napisao/la:Isto tako PC ti ima online trgovinu i platiš pouzećem...dakle i prodigest i rodikolan i sitnice koje tamo ima su ti isto dostupne...Cres nema ni jedan pet shop pa nam je opet to dostupno.

znam, naručit ću što mi bude falilo
slika

Iva
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Reyna » pon ožu 12, 2012 21:16 pm

Tigrastija od tigra.
Hoda kao vampir, elegantno poput tigra.
Reyna