sanjita je napisao/la:http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=96
Santaline,prodigesta i takvih stvari iskljucivo za njih nema kod vas sigurna sam. Neznam gdje mozes to nabaviti jer mislim da Split nema pet centar. Nabavi ovo sto mozes,u humanoj apoteci,jos bi ja gore medju ovo podvuceno crvenim dodala i kapi Sab simplex kad je nadim u pitanju. Molim te sjedni sa roditeljima i zamoli ih da ti to nabave,sama novac nemas a zecevima te stvari doslovce spasavaju zivot. Cak i ako se hitna situacija nikad ne desi,to se mora imati kod kuce jer se hitne situacije uvijek desavaju bas onda kad su sve apoteke zatvorene. Ja znam da sve dalje ovisi o roditeljima ali se nadam da ce biti razumni i nadam se da ti se sve ovo ne govori uzalud na ove 3 stranice. Nadam se da imate nekakav pet shop ili vet. ljekarnu tamo u Imotskom,mozda se mozete dogovoriti sa prodavacem da vam nabavi ovo sto se nemoze u humanim ljekarnama nabavit.
split ima pet shop i zoo city..za pet centar nisam sigurna,govorili su da se treba otvoriti a sad dal je,neznam
slazem se tu da se treba dogovoriti s mamom u vezi ljekova.
bude li sto potrebno u ljekarni a toga nema,mozda moja rodica koja ondje radi uspije nabaviti nesto,vec je nama neke kreme pa mislim da bi mogla i te ljekove.