Odabrala sam ovnolikog patuljastog kunica..
E sad,posto nikada nisam imala zeca imam par pitanja,pa bih molila sve koji imaju iskustva da mi pomognu
Roditelji mi nisu htjelii kupiti zeku samo zato sto govore da njihova mokraca smrdi k'o kuga,da se od tog smrada ne moze disati itd.. (PS.zeku misim drzati u stanu)
Pa da li njihova mokraca stvarno tako smrdi i kako to ublaziti?
Jer ga planiram drzati u svojoj sobi pa ne zelim bas umrjeti od zekinog smrada
Takodje imam lovackog psa,engleskog setera pa me zanima da li bi on zaklao mog zeku? Kako bi se ponasao itd..
I kako da ga naucim gdje treba da obavlja nuzdu
Unaprijed se zahvaljujem

pa se cude i kazu kako su oni culi da zeke smrde, onda ih prvo pitam dal su ocekivali mozda da kad udju kod mene u kucu se osete kao da su usli u stalu?
pa onda ih malo postidim
onda im lepo objasnim i kazem im da gore smrdi iza nas ljudi kad nekad idemo u wc iako pustimo vodu, nego iza zekica, i odma svi ucute jer vide da sam upravu
tako da kao sto Sanjita kaze, ako si stvarno zainteresovana za zeku prvo samu sebe preispitaj koliko ces imati vremena za svog ljubimca i s' obzirom da imas vec jednog koliko ces imati vremena za zeku, a tvoji roditelji ako vole zivotinje uvidece da to sto kazu za zekinu mokracu nije tacno, ali bas ako imaju averziju prema zekanima onda je bolje da poslusas Sanjitu da ni ne uzimas zeku jer ti roditelji nece pruziti podrsku ako se desi nekad da treba da ides veterinaru. Ja ti zelim da doneses pravu odluku 

jedino sto ne smije imati zicano dno i trebao bi imati otvor i naprijed (ne samo gore) kako bi zeko maogao slobodno ulaziti i izlaziti